- 22 Temmuz 2010
- 392
- 4
- Konu Sahibi cileklikofret
benim son adet tarihim 24 temmuz yani bugün ve ya yarın adet olmalıyım aslında.4 ağustan itibaren hemen hemen tüm verimli günleri değerlendirdik. yaklaşık 1 hafta önce az miktarda kahverengi leke ve akabinde yoğun akıntım başladı. bel ve kasık ağrılarım ise yumurtlama günümden beri sürüyor. çok belirgin olmasa da hafif bulantım ve mide ağrım var. aslında gögüslerim yumurtlama günümden beri şişti ama dikkatimi çeken lekelenme gününden sonra göğüs ertafından meme ucuna kadar gelen koyu mavi mor damarlar. duygusal olarak da herşeye mızırdanır oldum stresten de olabilir ama yorgunluk ve sıkkınlık bir boğulma ve bunalma hissi hat safhada. eşim şüphelenmesin ona sürpriz olsun diye adet tarihim geçsin diye de sabırla bekledim 1 haftadır yarını yani pazartesi kan testine gidicem diye oyaladım kendimi. ama forumda yazılan şu rahim kontrolü çok moralimi bozdu. yaptıgım kontrolde rahmime ulaşabiliyorum çok sert değil sanki yumuşak bir dokuya dokunur gibiyim biraz da şişlik var sanki. şimdi rahim aşağı mı inmiş adet mi olucam ben(( hiç gitmeyeyim mi yarın teste???? offff daha şimdiden üzüldüm yarın negatif çıkarsa bu kadar çok üzülücem sanki bekleyip umutlanıp adet tarihimi de geçiktirmek istemiyorum.. çok da umutluydum kahverengi lekeden sonraki gelişmelerden ama yaaaa ne yapmalıyım sizce... dua da edebilir misiniz bana...
Son düzenleme: