• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar arkadaşlar yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi bedi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

bedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
8
0
86
Ankara
slm kızlar sürekli çatlıyorum bunun kılo ve gebelıkle alakası yok hormonlarla ama hangisiyle acaba.gun gectıkce catır catır catlıyorum bacaklarım catlaktan gözükmüyor .yardım edın

slm bedi o zman ilk işin bi hormon testı yaptırmak olsun.netıceye göre çatlak tedavisine başlarsın.eğer hormonlarla alakası yoksa o zman çatlaklar için bi suru yontem var kendine uygun olanını seçıp başla .bendede vardı ama sadece bacaklarımın iç kısmında ve beyazdı yaklaşık 2 ayı geçıo bitkisel yağlar sayesınde baya azaldı sonra tamamen geçmesı için kermler kullandım şu acnelyse madecassol olayı yanı şimdi eğilerek bakıyorum ve buna rağmen çatlaklarım görunmuyo yanı geçti ki bunlar 9 senelık çatlaklarımdı. şukur kurtuldum şimdi tekrar bitkisel yağlarıma devam ediyorum kı gerı gelmesınler .

mrb,testler normal cıkıyor.herşey normal ama her yerım çatlıyor kremler,yağlar 2 yıldır kullanmadığım ürün kalmadı.benım derdım olanlara alıstım yenıler olusmasın yeter ki evlıyım ınanın bu yuzden cocuk ıstemıyorum tam araştırılmalık bırısıyım dr lar elastikiyetin yoktur bu srun sadece bende mı var suyumu duzenlı ıcıyorum duzenlı beslenııyorum ama nafile bu sorunları 3 yıldr yasıyorum oncesınde boyle bırsey yoktu.

Back
X