Doğuma Hazırlık arkadaşlar yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bitanem_benim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
13
0
bugün kontrole gittim ve bebeğimin :ecrin_bebek:gelişimden 1 hafta önde gittiğini öğrendim acaba bu kötü bir durum mu önde gitmesi doğumu erkenleştirir mi? ve sezeryan ve ya normal doğum olmasını değistirir mi? yardım lütfen aydınlatsanız sevinirima.s.

ben 32 haftalıkken kontrole gittiğimde bebeğin gelişimi 3 hafta önde çıkmıştı.doktor sadece doğumun biraz daha erken olabilir demişti.sezeryan normal doğum konusunda hiçbirşey söylemedi.zaten bunun onla ilgisi yok canım.gerçi sonradan yeniden normale döndü.şimdi kızım 4 aylık.

benimde sat a göre 38 hafta bebeğin kafa çapına göre 39 hafta yani 1 hafta öndeyiz bebeğimde ters oldugu için çarşamba günü sezaryan olucam kötü bir durum degil merak etme.

canim takma kafana doktorun ile sakin kafayla konus normal mi sezeryanmi diye, allah bir kolayligini veriri hic kafana takip kendini üzme

canım benimki de 10 gün önden gidiyor her gidişimizde öle cıkıyor..sadece dogumu öne alır dedi bazen o ble olmuyormus geri olmasın da ileri olması sorun deil ....

X