Arkadaşlar yardım....!

nesssli

egem benimle :)
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
875
32
42
Yardım istiyorum sizden akıntım var göğüslerim yumurtlama ertesi hassaslaştı ve şişti o günden beri üşüyorum ve ateşim yükseldi bugünde belimin ortasında bi ağırlık hissediyorum sizce hamilelik ihtimali varmı ?

Benim yumurtlama gününden hemen sonra göğüslerim çok büyümüştü, uçları da normalden daha koyu olmuştu. Bir de ilk ay sürekli uyudum. Herkesin farklı oluyor hamilelik belirtileri. Kimse sana buradan hamilesin diyemez ki! Yaşadıkların hamilelik belirtisi olabilir. Değilsen de hayırlısı olsun.

uyku durumuda var deli gibi uyuyorum eşimle bu konu yüzünden papaz oluyoruzzz :bbo:

ben 7. haftamdayım aşırı uyku başından beri var bende de ama bi test yapsan daha iyi olmaz mı? belirtilerin benziyo ama zaten erken hamilelik belirtileri regl belirtilerine çok benzer. test yapmadan hamileyim dersin regl olunca üzülürsün, değilim dersin bi bakarsın test pozitif çıkmış:)) hiç belli olmuyo en doğrusu bir test yapıp belirsizlikten kurtulmak, birde bize de haber vermeyi unutma:))

daha 5 günüm var canım yaa kimyasal gebeliktede günümde test yapmıştım çıkmamıştı benim hormonlar kana ve idrara geç ulaşıyomuş yani günümü bekleyip direk kan tahlili yaptırcam yazmazmıyım :) beni bitek umutlandıran kimyasal gebeliktede yumurtlamanın bir iki gün sonrası göğüslerimin şişmesi ve çok acımasıydı bugün dokunamıyorum sanki böyle midemde ve karnım bi acayip bulantı gibide değil aman diyorum yoktur bişi diyorum en sonunda hayırlısı diyorum :)

Daha önce sizde benim gibi cvplar arıyodunuz arkadaşlar kadın dayanışması mı bu şimdi :uhm:

tebrık ederım bebısıne bı an once kavusman dılegıyle opuyorumnanaktan

tebrık ederimde :) çok tezcanlısın şekerim yaa herkes nessli nin topiğinin başında beklemiyor ki

birazda anlayış yani lütfen...

Yardım istiyorum sizden akıntım var göğüslerim yumurtlama ertesi hassaslaştı ve şişti o günden beri üşüyorum ve ateşim yükseldi bugünde belimin ortasında bi ağırlık hissediyorum sizce hamilelik ihtimali varmı ?

allah sağlılla kucağına almayı nasip etsin inaşşala.

X