Arkadaşlar yardım

Merhaba,adetim yarın,ancak ben bugün test yaptım ve pozitif çünkü ben erken yumurtluyorum.cok bariz bir belirti yaşamadım,sadece kasıklarımda kısa süreli sizlamalar oluyordu yaklaşık 10 gündür.adet belirtilerine paraleldi hatta adet olmayı beklerken sonucu aldım şaşkınım.hatta iki tane cilt altı sivilcem çıktı.goguslerim de adet olacakmış gibi.baska herşey aynıydı.bu 3.gebeligim.ilk zamanlarda çok bariz belirti beklemeyin Allah size de nasip etsin.

Ayy maşallah böyle belirti öğrendiğim iyi oldu belirti de adete 10 gün var daha yazdığınız alametleri bir kısmını yaşıyorum hayırlısı

Tebrik ederim sizi. Benim sonucum malesef negatif. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ay olabilir aynılarını bende yaşadım ilk zamanlar şuan altı aylık hamileyim rabbim yardımcın olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah,rabbim yüzünü güldürsün umarım çok güzel haberler alırsın bir an önce test yap ve bir sağlık ocağına git lütfen

Batmalar, akıntı, sık idrara çıkma oldu mu?
Düzenli miydi ilişki erken çıkmamış bat tan?
Hayırlı olsun bu arada

Hamileliklerinde korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra olmuştu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…