• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları arkadaşlar yardım lütfenn....

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mehberalp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
106
1
46
Ankara
3 aylık kızım var fakat 3 gündür kakasını yapamıyor dün 1 kaşık zeytinyağı içirdim ama bi işe yaramadı fikir vermek isteyenlerin mesajlarını bekliyorum..............

slm cnm öncelikle ALLAH bağışlasın korkmana gerek yok benim oğlumda3.5 aylık 1 ay önce 3 4 gün yapmadı çok korkmuşdum anlatamam yapar merak etme bizde büyükler kilo alması için yapmaz diyolar bi kaç gün:))hani perkitme falan kilo alması için derler ya rahat ol.

saol canım yaa biraz önce yaptı içim rahatladı bende korktum bişi olursa die yınede ilgin için çok teşekkür ederim senınkınıde allah bagıslasın nerde yasıyorsun

hiç telaş etmeyin.Kulak temizleme çubukları var ya pamuklu kısmını zeytinyağına batır bebeğinin makatına masaj yaparak bir kaç kez sok.Hemen kakasını yapacak.Bu yöntemi burda çok arkadaşa söyledim faydasını gördüler.Dediğimi yap sonra bana dua et :46:

oh çok şükür cnm benim oğlan yaptığı zaman ben kendimi ondan daha rahat hisediyorum anelik işde:)elazığdan cnm sen nerden :)

normaldir endişelenecek bir durum yok.ama illede kakasını yaptırmak istiyorsan poposuna nohut büyüklüğünde sabun koy 5 dk içinde mutlu son :1:

Back