zeynepcim Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2010 55 17 98 28 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi zeynepcim #1 Merhaba hepinize, 2 Eylül evlilik yıl dönümümüz ve ben değişik birşey yapmak istiyorum. Hediye önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.Karar veremedim.Zamanım da az kaldı. Yardım lütfen
Merhaba hepinize, 2 Eylül evlilik yıl dönümümüz ve ben değişik birşey yapmak istiyorum. Hediye önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.Karar veremedim.Zamanım da az kaldı. Yardım lütfen
enns Guru Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 215 66 298 28 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi zeynepcim #2 İsme ozel hediyeler var onlara bakabilirsin gomlek cuzdan saat.. Ama bana kalirsa romantik bi yemegi hicbirseye degismem mumlar falan
İsme ozel hediyeler var onlara bakabilirsin gomlek cuzdan saat.. Ama bana kalirsa romantik bi yemegi hicbirseye degismem mumlar falan
zeynepcim Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2010 55 17 98 30 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi zeynepcim #3 Evet ...romantik bir yemek aklımda ama ben onun yanında bir hediye almak istiyorum. Klasik bir hediye yerine farklı birşey. ..Gün kısalıyor
Evet ...romantik bir yemek aklımda ama ben onun yanında bir hediye almak istiyorum. Klasik bir hediye yerine farklı birşey. ..Gün kısalıyor
zeynepcim Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2010 55 17 98 30 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi zeynepcim #4 Evet ...romantik bir yemek aklımda ama ben onun yanında bir hediye almak istiyorum. Klasik bir hediye yerine farklı birşey. ..Gün kısalıyor
Evet ...romantik bir yemek aklımda ama ben onun yanında bir hediye almak istiyorum. Klasik bir hediye yerine farklı birşey. ..Gün kısalıyor