canım geç döllenme de olsa gecikmenin 6. günü kan testinde çıkardı
ama bazen makinelerde problem oluyo yanlış sonuç veriyo falan
duyuyoruz yani bunları da
yumurtlama takibi falan yaptırdın mı canım yada ovülasyon testi
6 gun kısa bı sure. hemen belli olmaz zaten kanımca. bıkac hafta daha bekle.
havalardan yada stresten gecıkmıs olabılir.
yok hiçbirini yapmadım. az önce test yaptım evde negatif yine..
yumurtlama takibi yaptırabilirsin bi kadın doğum doktoruna
yada kendin evde ovülasyon testi yapabilirsin
bide böyle dene bakalım
bi hastalansam :) neler yapcamda.. ayın sonuna doğru tuttuysa şimdi çıkmazmış. herkes öle dio.ben bilmiorm. napcağımı şaşırdımburda sizden başka kimse yardımda etmiyor.. pek ilgilerini çekmedim heralde..
Canım inşallah hamilesindir. Birkaç hafta daha bekle, adet söktürücü falanda kullanma. Bekle inşallah bir kaç gün sonra hayırlı sonucu öğrenirsin. Allahım gönlüne göre versin. Bir an evvel sağlıkla sıhhatgle bebeğine kavuştursun inşallah
kan testinin sonucunu gördünmü.bende acele etmiş erkenden test yaptırmıştım.belli değil demişti.şu an 3,5 aylık kızım var kucağımda.testte de 10 gün sonra pembe çok ama çok silik çıkmıştı.
tam olarak kaç gün geçince pembe çizginiz çıkmıştı? hayır test sonucunu falan söylemedi kağıdıda vermedi! gebelik yok dedi adet söktürücü veriyorum dedi! gebelik istiyormusun ya da ne bileyim belki geç döllenmiştir yada kist mi ne var falanda demedi! iyi bi doktor değildi bence.. Allahcc. kızınızı size bağışlasın inşallah hayırlı bi evlat olur.
amin darsı başına.benim 10 gün geçmişti çok uçuk pembe çıktı. ilk kan testinide tam hatırlamıyom ama 3-5 gün sonra yaptırdım.hamilesin diyemem ama yokta diyemem dedi.1 hafta sonra tekrar kan testi yap dedi.yaptırdım ve net olarak hamile olduğumu öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?