• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yardım :( Hamile miyim?

alaca91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
11
0
36
İstanbul
Arkadaşlarr aranıza yeni katıldım. 1,5 senelik evliyim ve sadece ilk 2 ay korunduk.Çoğu topiği gezdim sayılır. SAT 25 kasım SATtan bir öncesi 25 Ondan bir öncesi 24... hala adet olmadım. gecikmemin 6.günü doktora gittim kan testi ultrason falan yaptı. yok dedi,kan testimin sonucunu bile söylemedi.çok okudum burda,doktora gitmiş yok demişler,sonra geçdöllenme falan olduğu ortaya çıkmış.doktor bana adet söktürücü verdi,sinirden reçeteyi attım çöpe. almadım içmedim. Adet zamanımdan 1 hafta kadar öncesinden başladı bembeyaz akıntı, kesilmedi.Azaldı sayılır.Çok fazlaydı çünkü.çok ağrım olmadı,arasıra geldi gitti. bugünde sol kasığım dışardan farkedilir derecede pıt pıt pıtt diye atıyor :) durup durup yeniden atıyor. Sizce durumum nedir? Allahcc. ilgilenenlerden razı olsun. sevgilerimle..

Son düzenleme:
canım geç döllenme de olsa gecikmenin 6. günü kan testinde çıkardı
ama bazen makinelerde problem oluyo yanlış sonuç veriyo falan
duyuyoruz yani bunları da
yumurtlama takibi falan yaptırdın mı canım yada ovülasyon testi

6 gun kısa bı sure. hemen belli olmaz zaten kanımca. bıkac hafta daha bekle.
havalardan yada stresten gecıkmıs olabılir.

canım geç döllenme de olsa gecikmenin 6. günü kan testinde çıkardı
ama bazen makinelerde problem oluyo yanlış sonuç veriyo falan
duyuyoruz yani bunları da
yumurtlama takibi falan yaptırdın mı canım yada ovülasyon testi

yok hiçbirini yapmadım. az önce test yaptım evde negatif yine..

yumurtlama takibi yaptırabilirsin bi kadın doğum doktoruna
yada kendin evde ovülasyon testi yapabilirsin
bide böyle dene bakalım

bi hastalansam :) neler yapcamda.. ayın sonuna doğru tuttuysa şimdi çıkmazmış. herkes öle dio.ben bilmiorm. napcağımı şaşırdım :( burda sizden başka kimse yardımda etmiyor.. pek ilgilerini çekmedim heralde..

bi hastalansam :) neler yapcamda.. ayın sonuna doğru tuttuysa şimdi çıkmazmış. herkes öle dio.ben bilmiorm. napcağımı şaşırdım :( burda sizden başka kimse yardımda etmiyor.. pek ilgilerini çekmedim heralde..

Canım inşallah hamilesindir. Birkaç hafta daha bekle, adet söktürücü falanda kullanma. Bekle inşallah bir kaç gün sonra hayırlı sonucu öğrenirsin. Allahım gönlüne göre versin. Bir an evvel sağlıkla sıhhatgle bebeğine kavuştursun inşallah:nazar:

Canım inşallah hamilesindir. Birkaç hafta daha bekle, adet söktürücü falanda kullanma. Bekle inşallah bir kaç gün sonra hayırlı sonucu öğrenirsin. Allahım gönlüne göre versin. Bir an evvel sağlıkla sıhhatgle bebeğine kavuştursun inşallah:nazar:

ağzınızdan bal damlıyor amin inşallaaahh.. bekliycez bakalım. .teşekkür ederim.. Rabbim isteyen herkese nasip etsinn inşalllah

kan testinin sonucunu gördünmü.bende acele etmiş erkenden test yaptırmıştım.belli değil demişti.şu an 3,5 aylık kızım var kucağımda.testte de 10 gün sonra pembe çok ama çok silik çıkmıştı.

kan testinin sonucunu gördünmü.bende acele etmiş erkenden test yaptırmıştım.belli değil demişti.şu an 3,5 aylık kızım var kucağımda.testte de 10 gün sonra pembe çok ama çok silik çıkmıştı.

tam olarak kaç gün geçince pembe çizginiz çıkmıştı? hayır test sonucunu falan söylemedi kağıdıda vermedi! gebelik yok dedi adet söktürücü veriyorum dedi! gebelik istiyormusun ya da ne bileyim belki geç döllenmiştir yada kist mi ne var falanda demedi! iyi bi doktor değildi bence.. Allahcc. kızınızı size bağışlasın inşallah hayırlı bi evlat olur.

Son düzenleme:
tam olarak kaç gün geçince pembe çizginiz çıkmıştı? hayır test sonucunu falan söylemedi kağıdıda vermedi! gebelik yok dedi adet söktürücü veriyorum dedi! gebelik istiyormusun ya da ne bileyim belki geç döllenmiştir yada kist mi ne var falanda demedi! iyi bi doktor değildi bence.. Allahcc. kızınızı size bağışlasın inşallah hayırlı bi evlat olur.

amin darsı başına.benim 10 gün geçmişti çok uçuk pembe çıktı. ilk kan testinide tam hatırlamıyom ama 3-5 gün sonra yaptırdım.hamilesin diyemem ama yokta diyemem dedi.1 hafta sonra tekrar kan testi yap dedi.yaptırdım ve net olarak hamile olduğumu öğrendim.

amin darsı başına.benim 10 gün geçmişti çok uçuk pembe çıktı. ilk kan testinide tam hatırlamıyom ama 3-5 gün sonra yaptırdım.hamilesin diyemem ama yokta diyemem dedi.1 hafta sonra tekrar kan testi yap dedi.yaptırdım ve net olarak hamile olduğumu öğrendim.

benim bugün 13. günüm.. bilmiyorum bu işin sonu nereye varacak..

Back
X