- 10 Şubat 2023
- 112
- 25
- 28
-
- Konu Sahibi denizmelekk
Yorumun için teşekkür ederim. Kalp atışını kaçıncı haftada duymuştunuz acaba? Size korunmanız gerektiğini söylediler mi?Genetik test yaptırın çünkü doktorlar genetik test önerdiğine göre farklı bir olaydan şüphelenmislerdir ben 12 haftalık bebeğimi kaybettim bana genetik test vb almadılar ilk gebelikte olabilir dediler
Biz 6. Haftada duyduk ikili tarama testlerine gitmiştik kafasının ödem topladığıni söyledi doktor doçent doktordu yine de 2 doktora daha gittik onlarda aynısını söylediler patolojiye de yolladık. Benim kanamam akıntım 58 gün falan sürdü sonra 3 gün durdu sonra adet oldum doktora gittim 2 farklı ikiside yumurtalık ve rahim iyi durumda dedi adet sonrası lekenme için kadın doğum hapi verdi ama kullanmadım aslanpençesi içiyorum günü güne yumurtladim korunmayi düşünmüyorumYorumun için teşekkür ederim. Kalp atışını kaçıncı haftada duymuştunuz acaba? Size korunmanız gerektiğini söylediler mi?
Çok teşekkür ederim yorumunuz için genciz istediğimiz zaman çocuğumuz oluyor gitmemize gerek yok diyor.Çok üzüldüm geçmiş olsuneşinizi güzel konuşarak ikna etmelisiniz ikna olmuyorsa doktor durumun ciddi olduğunu söylesin belki yanaşır yanaşmamasına anlayamadım şuan çocuk mu düşünmüyor acaba?
Canım Allah güç versin sana da psikolojik olarak çok kötü süreçlermiş. Benim doktorum bana düşük hapı verdiği için bebeğim banyoda düştü ve bir patoloji işlemi gerçekleşmedi.Biz 6. Haftada duyduk ikili tarama testlerine gitmiştik kafasının ödem topladığıni söyledi doktor doçent doktordu yine de 2 doktora daha gittik onlarda aynısını söylediler patolojiye de yolladık. Benim kanamam akıntım 58 gün falan sürdü sonra 3 gün durdu sonra adet oldum doktora gittim 2 farklı ikiside yumurtalık ve rahim iyi durumda dedi adet sonrası lekenme için kadın doğum hapi verdi ama kullanmadım aslanpençesi içiyorum günü güne yumurtladim korunmayi düşünmüyorum
Ben de ilaçla düşürdüm ama hastahanede olduCanım Allah güç versin sana da psikolojik olarak çok kötü süreçlermiş. Benim doktorum bana düşük hapı verdiği için bebeğim banyoda düştü ve bir patoloji işlemi gerçekleşmedi.
Bu arada doktorlar yumurtalık ve rahim olarak anatomimin çok düzgün olduğunu söyledi.
Beslenme konusunda çok büyük sorunlarım vardı. Su yerine çay içiyordum ve sürekli sağlıksız şeyler yiyordum. Ama herkes beslenmenin çok önemli olduğunu söylüyor. Belki kendimize dikkat edersek, kendiliğinden gelir sağlıklı Bebişlerimiz
Canım Allah güç versin sana da psikolojik olarak çok kötü süreçlermiş. Benim doktorum bana düşük hapı verdiği için bebeğim banyoda düştü ve bir patoloji işlemi gerçekleşmedi.
Bu arada doktorlar yumurtalık ve rahim olarak anatomimin çok düzgün olduğunu söyledi.
Beslenme konusunda çok büyük sorunlarım vardı. Su yerine çay içiyordum ve sürekli sağlıksız şeyler yiyordum. Ama herkes beslenmenin çok önemli olduğunu söylüyor. Belki kendimize dikkat edersek, kendiliğinden gelir sağlıklı Bebişlerimiz
Evet çok doğru söylüyorsun Allah tarafından sınav gibi bir süreç. Gebeliğe hazırlık diyetini duymamıştım çok teşekkür ederimBen de ilaçla düşürdüm ama hastahanede oldusonrasında vakumlu kürtaj oldum ben gebelik düşündügumde 162 boyum kilom 59 du gebeliğe hazırlık diyeti yaptım hamileykende devam ettim onlian diyet alıyordum sana da tavsiye ederim çok güzel ilerlemistim ama veren Allah alan Allah
İnşallah isteyen herkese rabbim nasip etsin
Merhaba rica ederim canım , baya yüksekmiş motive olabileceğin değer bir problem görmüyorlar demekki ama eşinize güzel bir dilde anlatın garanti olsun istiyorum felan dersiniz ikna olur herhalde gebe kalmada sorun yok tutunmasında sorun var diye aydınlat erkekler hem anlamıyor hemde detaycı değiller huylarında var hiç düşünmezler biz kadınlar bi kaç adım ilerisini düşünürüz canını sıkma sakınÇok teşekkür ederim yorumunuz için genciz istediğimiz zaman çocuğumuz oluyor gitmemize gerek yok diyor.
İlk doktorum üçüncüde hiçbir test yaptırmadan sağlıklı gebelik için %75 hala olabilir dedi. Sizce mümkün böyle bir ihtimal duydunuz mu?
Merhaba rica ederim canım , baya yüksekmiş motive olabileceğin değer bir problem görmüyorlar demekki ama eşinize güzel bir dilde anlatın garanti olsun istiyorum felan dersiniz ikna olur herhalde gebe kalmada sorun yok tutunmasında sorun var diye aydınlat erkekler hem anlamıyor hemde detaycı değiller huylarında var hiç düşünmezler biz kadınlar bi kaç adım ilerisini düşünürüz canını sıkma sakınve ilk gebeliklerde böyle olabiliyomuş ama rabbim bidaha yaşatmasın tabiki bende uzun zamandır bekliyorum ama hiç olmadı pko kaynaklı benim
Keşke duyurmadaydınız 3 aya kadar bidahakine kendi aranızda önce sevinirsiniz en güzeli birgün banada nasip olursa öyle yapmayı planlamıştım :)İnşallah canım, eşim bütün aileye duyurduğu için tekrar olacak bebeklerde de tedirgin oluyorum.
Ben yumurtlama günü mü bulmak için ovülasyon testi kullanmıştım ve doğru sonuçlar almıştım. Belki sana faydası dokunurPko tam olarak ne bilmiyorum ama ikinci doktorum genetikte en çok karşılaşılan problemin kanda pıhtılaşma olduğunu söyledi. Ve bu gebelikten önce başlanan bir iğne ile tedavi edilebiliyormuş.