Saç Rengi ve Saç Boyama arkadaşlar yardım eder misiniz, fikirlerinize güveniyorum(resimli)

serendipity_

Guru
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2009
147
17
298
34
arkadaşlar merhaba, 19 yaşındayım ve saçlarımı boyatmaya karar verdim, ilk defa boyatacağım en son bir yıl önce kına yakmıştım o da tamamına değil ama akmıştır herhalde. şimdi birinci resim istediğim renk ikincisi işte kendi resmim. saçım şu anda resimdenkinden daha uzun. şöyle ten rengime, saçımın uzunluğuna falan uyar mı bu renk onu merak ediyorum. fikirlerinizi paylaşırsanız çooookkk çokkk mutlu olurum. şimdiden hepinize teşekkürler vereliniortak

Eklentiler

• $atiyedeniz1kp7.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 75
  • $ben.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 87
canım merhaba bu birinci resimdeki saç rengini kendi basına elde edemezsin bence,profosyonel bir yardım alırsan olur gibime geliyo.cünkü birinci resmde ki sac rengi ya kumral tonları yada acık bir küllü kahve tonları,üzerinede minik ışıltılar yapılmış balyaj dediğimiz işlem yani,nerden biliosun diyceksin aynı sacı kullandım aynen bu şekildeydi işlem..ve birazda ışık oyunu var resmde

sana yakısır bence bu renk yapıtırırken bıde ıstersen ı bıton actır kaş rengınıde daha güzel olur yenı resımlerınıde beklıyoruz

keşke hiç boyatmasan derim boyaya başlayınca beyaz saçlar çıkıo bir kere başladımmı dewamlı boyatman gerekıo...
kararından eminsen koyduğun resimdeki renk çok güzel doğal bir renk sana uygun olabılecek renklerden biri güzel bir seçim

teşekkür ederim yorumlarınız için, aslında arkadaşlarımda boyatma diyorlar ama çok sıkıldım artık kendimden bir değişiklik yapmak istiyorum, saçlarımı kestirmek istemediğimden dolayı boyatmak istiyorum. 2-3 günlüğüne kaplıcaya gideceğim. gitmeden önce boyatmayayım dedim, ne biliyim havuzda akar falan diye, onun için dönünce boyatacağım opuyorumnanaktan

yakışır, denemekte yarar var, değişiklik herkes için güzel olur öyle değil mi:) Galiba ben de boyatacam ama renk konusunda kararsızım

istediğin renk çok hoş doğal duruyo denemende yarar var ama açık renkler istiosan saçına hiç boya değmemişken önce onlardan bi hevesini al derim öle bi düşüncen varsa tabi

bence çok yakışır ama şunu unutmaki bu rengi boyatmak için saçını açmaları gerekiyor
buda saçını yıpratıyor ayrıca kaşlarında bu renk için çok koyu onlarıda açtırman
gerekiyor ayrıca da bir kere boyatmaya başlayınca insan her rengi neredeyse kendinde
deneyip görmek istiyor haberin olsun bunları bilde bıyat derim ben...
yerimseniben

Atiyenin rengi çok hoş gerçekten....çok beğendim....

-----------------------------------------------

Mutlu Yıllar!

bence yakışır çok da hoş olur..yüzün aydınlanır hem değişik bi hava katar
boyatınca resim eklemeyi unutma olur mu opuyorumnanaktan

ayy çok teşekkür ederim kızlar, çok mutlu oldum, çok heveslendim, ufacık bi pürüz çıktı babam izin vermiyor ama kesinlikle ikna edeceğim ve bu renge boyatacağım, hepinize tekrar tekrar teşekkürler opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

ılk resimdeki saç rengi eski saç rengim..
Sanada yakışır ,güzel kızsın çıtı pıtı..
Ama , ama iyi bir kuaför bulman lazım
Saçlarını aynen resimdeki gibi güzelde yapabilir , saçlarını rezilde edebilir...

O saç rengini elde etmek çok zor olur. Başarsanız bile ilk boyamada olmaz. Birkaç kez boyanması gerek. İyi bir kuaförle çalışmanızı öneririm.
Bence o saç rengi herkese yakışacak kadar doğal.

çok teşekkürler yorumlarınız için, şimdi de zaten harıl harıl iyi ve uygun fiyatları olan bir kuaför arıyoum, izmir ya da istanbul da inşallah istediğim sonuçlara ulaşabilirim, tekrar parmaklarınıza sağlık opuyorumnanaktan

yaa canım hem yaşın çok genç,hem de siyah saç zaten senin tarzına oturuyor gibi hissettim ben.yani daha kendinden emin bir karakter çiziyor.bu saç seni silik ve yaşça daha büyük olgun gösterir.yani böyle hayattan elini eteğini çekmiş gibi.mavisiyah filan yapmayı düşünsen bari?
hem kaşlarınla da uyumlu durur.
ama ben hiç bozma diyorm.saçlarında beyazlar oluştuğunda bakımı o kadar zor ve boyatman o kadar şart hale gelir ki pişman olursun.
kaliteli,boyasız saç görünce kuaförlerin gözleri dönüyor.çünkü saçlar hep boyalı ve yıpranmış...
lütfen iyi düşün.sıkıldım demişsin,anlıyorum.ama o sıkıntı geçici.boyayınca o renkten de sıkılacaksın.sıkıntını saçından çıkartmamanı öneririm.
saç kesiminde ,modelinde filan değişiklikler yapsan mesela?
renkli örgüler lastikler filan kullanarak eğlenceli sıradışı ve şimdiki saçından çok daha farklı bi saçı yıpratmadan doğal şekilde yakalayabilirsin.
ama tabi yine de sen nasıl istersen...
umarım sonuçta yapacağın seni mutlu eder a.s.

ayyy canım olgun gösterir demişsin en çok ona takıldım, çünkü herkes beni yaşımdan büyük zannediyor zaten niye bilmem ama, kararsız kaldım şimdi zaten hala izin çıkmadı babamdan, bi hayır var galiba bu işte, teşekkürler yorumun için opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…