Arkadaşlar yakın zamanda aşılama yaptıran var mı ücretler ne kadar

Evet yapıldı. İşlemden 1,5 saat önce eşim örnek verdi, sonra hazır diye aradılar tekrar gittik aşılama işlemi için
Orada ben bir panik oldum iki saat bekledik aldık sonuçları koşa
Koşa doktorta doktor başka ameliyatta ben iki saate yakın bekledim içime kuşku düştü ya öldüyse spermler kutu içinde bekliyorlar

Orada ben bir panik oldum iki saat bekledik aldık sonuçları koşa
Koşa doktorta doktor başka ameliyatta ben iki saate yakın bekledim içime kuşku düştü ya öldüyse spermler kutu içinde bekliyorlar
Yok ya öyle olsa yapmazdı herhalde. 48 saate kadar canlı kalabiliyor diyorlar spermler

Aşılamayla ilgili merak ettğim birşey var şimdi bu işlemde sperm alıyorlar tüp bebek gibi kadının yumurtasına veriyorlar peki mesela diyelim 6 yumurta var hepsine mi veriliyor bu sperm yoksa tek sağlıklı görünenen yumurtaya mı

Aşılamayla ilgili merak ettğim birşey var şimdi bu işlemde sperm alıyorlar tüp bebek gibi kadının yumurtasına veriyorlar peki mesela diyelim 6 yumurta var hepsine mi veriliyor bu sperm yoksa tek sağlıklı görünenen yumurtaya mı
Yumurtaya verilmiyor rahime bırakıyor benim 5 yumurta vardı negatif oldu doktor zaten aşılamanin normal hamile kalmaktan pek bir farkı yok tutma şansı %20 demişti

Yumurtaya verilmiyor rahime bırakıyor benim 5 yumurta vardı negatif oldu doktor zaten aşılamanin normal hamile kalmaktan pek bir farkı yok tutma şansı %20 demişti
Anladm şmdi ben yumurta içine falan veriyor sanıyordum spermi o yüzden kafam karışmıştı şimdi anladım olasılık çok düşük ama kalan var valla aşılama ile her yolu deniyoruz işte

X