- 4 Kasım 2019
- 1.666
- 2.682
Evet yapıldı. İşlemden 1,5 saat önce eşim örnek verdi, sonra hazır diye aradılar tekrar gittik aşılama işlemi içinSperm yıkama yapıldı mı size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yapıldı. İşlemden 1,5 saat önce eşim örnek verdi, sonra hazır diye aradılar tekrar gittik aşılama işlemi içinSperm yıkama yapıldı mı size
Orada ben bir panik oldum iki saat bekledik aldık sonuçları koşaEvet yapıldı. İşlemden 1,5 saat önce eşim örnek verdi, sonra hazır diye aradılar tekrar gittik aşılama işlemi için
Yok ya öyle olsa yapmazdı herhalde. 48 saate kadar canlı kalabiliyor diyorlar spermlerOrada ben bir panik oldum iki saat bekledik aldık sonuçları koşa
Koşa doktorta doktor başka ameliyatta ben iki saate yakın bekledim içime kuşku düştü ya öldüyse spermler kutu içinde bekliyorlar
Eğer öyle ise rahatladım bak şimdiYok ya öyle olsa yapmazdı herhalde. 48 saate kadar canlı kalabiliyor diyorlar spermler
Bu arada size de hiç bir belirti var mıYok ya öyle olsa yapmazdı herhalde. 48 saate kadar canlı kalabiliyor diyorlar spermler
Birde ben aşılamadan önce grip oldum Şuan bile öyleyim çok ağır değil ama iyi de değilim inşallah etkilemezYok ya öyle olsa yapmazdı herhalde. 48 saate kadar canlı kalabiliyor diyorlar spermler
Şuan kasık ağrım var zaten epey zorlandığı için olsa gerek. Daha 5 saat filan olduBu arada size de hiç bir belirti var mı
Ne kadar fiyata almıştiniz bir kutu igneyiAynen o iğne çok pahalıydı biz 4 kutu kullandık aşılama için
Tam hatırlamıyorum yanlış olmasın ama 2 bin küsüratli bir şeydiNe kadar fiyata almıştiniz bir kutu igneyi
Canım benim rabbim şu cuma günü yüzü suyu hürmetine bizede mutlu etsin bebeklerimizi kucağınıza almayı bizede dileyen isteyen bakabilecek herkese nasip etsinŞuan kasık ağrım var zaten epey zorlandığı için olsa gerek. Daha 5 saat filan oldu
AminnnnCanım benim rabbim şu cuma günü yüzü suyu hürmetine bizede mutlu etsin bebeklerimizi kucağınıza almayı bizede dileyen isteyen bakabilecek herkese nasip etsin
NeresiGerçekten mi ben geçen hafta gittim sordum 10 bin dedi acaba ben mi yanlış anladım
Yumurtaya verilmiyor rahime bırakıyor benim 5 yumurta vardı negatif oldu doktor zaten aşılamanin normal hamile kalmaktan pek bir farkı yok tutma şansı %20 demiştiAşılamayla ilgili merak ettğim birşey var şimdi bu işlemde sperm alıyorlar tüp bebek gibi kadının yumurtasına veriyorlar peki mesela diyelim 6 yumurta var hepsine mi veriliyor bu sperm yoksa tek sağlıklı görünenen yumurtaya mı
Anladm şmdi ben yumurta içine falan veriyor sanıyordum spermi o yüzden kafam karışmıştı şimdi anladım olasılık çok düşük ama kalan var valla aşılama ile her yolu deniyoruz işteYumurtaya verilmiyor rahime bırakıyor benim 5 yumurta vardı negatif oldu doktor zaten aşılamanin normal hamile kalmaktan pek bir farkı yok tutma şansı %20 demişti
Tabiki kalan var kalmayanda var nasip kısmet bu işler. Bir umuttur işte elimizden geleni yapıyoruz.Anladm şmdi ben yumurta içine falan veriyor sanıyordum spermi o yüzden kafam karışmıştı şimdi anladım olasılık çok düşük ama kalan var valla aşılama ile her yolu deniyoruz işte