Arkadaşlar yakın zamanda aşılama yaptıran var mı ücretler ne kadar

mrererdem

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
482
131
42
Ben bu hafta aşılama tedavisi yaptıracağım ama fiyatları bilmiyorum istanbul aşılama fiyat bilgisi olan var mı aramızda

Ben bu hafta aşılama tedavisi yaptıracağım ama fiyatları bilmiyorum istanbul aşılama fiyat bilgisi olan var mı aramızda
Özeller pahalı ben geçen yıl yaptırdım bir tubbebek fiyatını yarısına mal oldu toplam ilaçlarla beraber tutmadı zaten biraz daha verip tubbebek yapsaydım daha iyiydi.

Gerçekten mi ben geçen hafta gittim sordum 10 bin dedi acaba ben mi yanlış anladım
Demekki özellerde fiyatları değişiyormus İyiymiş o zaman. Ben geçen yıl yaptırdım ilaçlarla beraber 25 bin tuttu tubbebekte 50 bin liraydı dedim önce bunu deneyim belki olur diye olmadı

Klomen yazdı oda 35 tl tuttu ama çatlatma iğnesi de verecek yarın kontrolüm var o ne kadar bilmiyor ve tahlile ister mi
Onuda bilmiyorum

Klomen yazdı oda 35 tl tuttu ama çatlatma iğnesi de verecek yarın kontrolüm var o ne kadar bilmiyor ve tahlile ister mi
Onuda bilmiyorum
Klomen uygun, çoğumuz iğneli aşılama yaptırıyor (gonal f) o ilaçlar da şuan 7.000-8.000 rahat var. O yüzden fiyat farkları var

Tüp bebekte bende kullandım kimyasal oldu Şuan başka doktora gittim öylesine gittim değerlerimin iyi olduğunu söyledi tüp bebeklik değil değerin aşılama yapalım diyince bende hemen Klomen alıp kullandım ama evde de ovılasyon testi yaptım 8
Gündür tek çizgi az önce yaptım çift çizgiyi gördüm yarında kontörüm var acaba gitmesen de üs üste üç gün evde mi değerlendirsek diye de düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_9751.jpeg
    IMG_9751.jpeg
    124,6 KB · Görüntüleme: 25
Şimdi aşılama da çok çeşit var ben de pko olduğu için ilaçlar ile yumurta büyütmeye çalışıyoruz heçen cumartesi aşılama yapıldı bana ilaç olarak ganolf kullandım 900+450+900 doz aldım bu ilaçlara 23.000 tl para verdim bir yumurtam oldu çatlatma iğnesi aldık 1.100 tl muayene ücreti bir kere verdim özel hastane infertilite bölümünden giriş yaptığım için 515 tl verdim aşılama da 10.000 tl bana tahlil yapmadı doktor bu üçüncü aşılamam çünkü daha önce ki raporşarımı ve hsf filmimi götürmüştüm şu an beklemedeyiz

Şimdi aşılama da çok çeşit var ben de pko olduğu için ilaçlar ile yumurta büyütmeye çalışıyoruz heçen cumartesi aşılama yapıldı bana ilaç olarak ganolf kullandım 900+450+900 doz aldım bu ilaçlara 23.000 tl para verdim bir yumurtam oldu çatlatma iğnesi aldık 1.100 tl muayene ücreti bir kere verdim özel hastane infertilite bölümünden giriş yaptığım için 515 tl verdim aşılama da 10.000 tl bana tahlil yapmadı doktor bu üçüncü aşılamam çünkü daha önce ki raporşarımı ve hsf filmimi götürmüştüm şu an beklemedeyiz
Ay inşallah bu sefer pozitifi alırsınız :)) banada klomen yazdı 5 gün kullandım epeyce büyüdü çatlatma iğnesini oldum bugünde aşılamam olacak sizin yaş kaç acaba birde aşılamanızın kaçıncı günü

Merhaba istanbulda mı yaptırdınız hangi hastanede bende istiyorum da devlette sürec uzuyormus o yüzden özelde yaptırmayı düsünüyorum arastırmadayım
Ben çalıştığım için devlette sıra olur iş yerinden izin alma vs olmasın diye özele gittim bu 3.cü aşışama ilk aşılamamda tutunsmadı düşüğe çevirdi denizlide Tekden hastanesi inde yaptırıyorum şu an

X