Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özeller pahalı ben geçen yıl yaptırdım bir tubbebek fiyatını yarısına mal oldu toplam ilaçlarla beraber tutmadı zaten biraz daha verip tubbebek yapsaydım daha iyiydi.Ben bu hafta aşılama tedavisi yaptıracağım ama fiyatları bilmiyorum istanbul aşılama fiyat bilgisi olan var mı aramızda
Demekki özellerde fiyatları değişiyormus İyiymiş o zaman. Ben geçen yıl yaptırdım ilaçlarla beraber 25 bin tuttu tubbebekte 50 bin liraydı dedim önce bunu deneyim belki olur diye olmadıGerçekten mi ben geçen hafta gittim sordum 10 bin dedi acaba ben mi yanlış anladım
Bizde bir sürü tahlil istedi gonalf iğnesi vermişti o pahalıydı baya şimdi ne kadar bilmiyorum.Klomen yazdı oda 35 tl tuttu ama çatlatma iğnesi de verecek yarın kontrolüm var o ne kadar bilmiyor ve tahlile ister mi
Onuda bilmiyorum
Klomen uygun, çoğumuz iğneli aşılama yaptırıyor (gonal f) o ilaçlar da şuan 7.000-8.000 rahat var. O yüzden fiyat farkları varKlomen yazdı oda 35 tl tuttu ama çatlatma iğnesi de verecek yarın kontrolüm var o ne kadar bilmiyor ve tahlile ister mi
Onuda bilmiyorum
Aynen o iğne çok pahalıydı biz 4 kutu kullandık aşılama içinKlomen uygun, çoğumuz iğneli aşılama yaptırıyor (gonal f) o ilaçlar da şuan 7.000-8.000 rahat var. O yüzden fiyat farkları var
Aa gerçekten mi, ben bir tane 450lik kullanmıştım ama sadece bir yumurta büyümüştü. Dozu çok düşüktü :)Aynen o iğne çok pahalıydı biz 4 kutu kullandık aşılama için
Bana başta iki kutu yazdı dozu düşüktü yumurta büyümedi sonra dozu arttırdı iki kutu daha yazdı sonra 6 tane yumurta olduAa gerçekten mi, ben bir tane 450lik kullanmıştım ama sadece bir yumurta büyümüştü. Dozu çok düşüktü :)
Ay inşallah bu sefer pozitifi alırsınız :)) banada klomen yazdı 5 gün kullandım epeyce büyüdü çatlatma iğnesini oldum bugünde aşılamam olacak sizin yaş kaç acaba birde aşılamanızın kaçıncı günüŞimdi aşılama da çok çeşit var ben de pko olduğu için ilaçlar ile yumurta büyütmeye çalışıyoruz heçen cumartesi aşılama yapıldı bana ilaç olarak ganolf kullandım 900+450+900 doz aldım bu ilaçlara 23.000 tl para verdim bir yumurtam oldu çatlatma iğnesi aldık 1.100 tl muayene ücreti bir kere verdim özel hastane infertilite bölümünden giriş yaptığım için 515 tl verdim aşılama da 10.000 tl bana tahlil yapmadı doktor bu üçüncü aşılamam çünkü daha önce ki raporşarımı ve hsf filmimi götürmüştüm şu an beklemedeyiz
Merhaba istanbulda mı yaptırdınız hangi hastanede bende istiyorum da devlette sürec uzuyormus o yüzden özelde yaptırmayı düsünüyorum arastırmadayımMerhabalar benim cumartesi aşılamam oldu 4. Cü günüm bugün yaşım 29
Ben çalıştığım için devlette sıra olur iş yerinden izin alma vs olmasın diye özele gittim bu 3.cü aşışama ilk aşılamamda tutunsmadı düşüğe çevirdi denizlide Tekden hastanesi inde yaptırıyorum şu anMerhaba istanbulda mı yaptırdınız hangi hastanede bende istiyorum da devlette sürec uzuyormus o yüzden özelde yaptırmayı düsünüyorum arastırmadayım
Antalya’da 12 bin ödedimBen bu hafta aşılama tedavisi yaptıracağım ama fiyatları bilmiyorum istanbul aşılama fiyat bilgisi olan var mı aramızda
Bende dün yaptırdım çatlatma iğnesi sperm yıkama aşılama hepsi 16 bine geldi sizin aşılamanızın kaçıncı günüAntalya’da 12 bin ödedim
Bugün yaptırdım daha öğlen 13:00 da :)Bende dün yaptırdım çatlatma iğnesi sperm yıkama aşılama hepsi 16 bine geldi sizin aşılamanızın kaçıncı günü
Sperm yıkama yapıldı mı sizeBugün yaptırdım daha öğlen 13:00 da :)
İnşallah güzel sonuçlar alalım