arkadaslar üzgünm cok yardim edin lutfen

pferd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
180
4
merhaba kizlar naslsiniz kac gündür haber yok özür dilyorum cok rahatsizdim yataga dusmustum bugün adetime adeime 4 gün geciyo ama hala adet degilm dün eczaneden bi test aldim yaptim sabah tek cizgi cikti testa yaziliyoki en az 3 saat idrara cikma diye bende iki saat cikmamistim ,cikmayinca hemen testi suyla yikadim ama bu bes saat geciyo cizgi hala yok olmamis bende gene test yaptim cizgi yerindeyidi ben simdi cok uzuluyorum gercekten degilmiyim hamile ya bu belirtler nedir peki hala cok sik idrara cikyom bel kemer karin agrim var geceleri atesim cikiyo sabahlayin sanki yok oluyo miyde bulantim var gözleriimn ucu rengi koulasmis bide karnimda mavi cizgiler var bide göbgimde tama asaga dogru kahverengi cizgi var bas agrim var ya daha cok... peki bunlar ne ..ne yapicagim bi kac gün sonra doktora gidecegim randevu almisim ama canim hec gitmek istemyo ..yardiminizi bekliyom:çok üzgünüm:

canım adetin daha yeni geçmiş biraz daha bekle bence bazen hemen çıkmayabiliyor 2-3 gün sonra sabah kalktığın ilk idrarınla testi tekrar uygula bu sefer başka bir marka test al onla dene. bence doktor için acele etme bazen adet gecikebilir.. bence 10 gün olupta adet olmazsan o zaman git çünki 10 günden sonrası bi sağlık sorunu gibide görülebilir.. birde testi yıkadım falan demişsin anlmadım test bir kullanımlıktır... ne demek istediğini anlamadım....

Canım, çok fazla kendini sıktığın yazılarından o kadar net anlaşılıyorki, biliyorum rahat ol demek çok olay ama bunu yapmak zorundasın, hem daha belli değil belki de hamilesindir. Biz de tam 4 aydır denıyoruz çok uzun sure doğum kontrol hapı kullandım. Bakalım bizim ne zaman olacak :)

üzmek için sölemiyorum ama bu belirlitiler psikolojide olabilir canım her ay hepimiz ne belirtiler yaşıyoruz.bence kendini sıkma stres yaptığın içinde adet olamıyorsundur bikaç gün daha bekle testi yenile canım herşeyin hayırlısnı iste illa bu ay olacak diye bişi yok sen kendini rahat bırak üzülme okadar ağlamanın dövünmenin düşünmenin hiç bir faydası yok aksine zamanı uzatırsın bitanem zaten olacaksa olur bol bol dua et gerisini Rabbime bırak

ya kizlar hatamisiniz cok sagolun desteginiz icin ben yikadim derken eczaneden aldigim test bi kere denediginde suyla yika yazilmistim ben negativ cikinca 15 sonra yikadim ama cizgi hala yerinde duruyo bi daha denedim ayini ...benim bide adtelerin cok duzenli korkuyirum kis falan olmasin ama be evelnmeden hec bi sorunum yoktu kis evlendiktenmi sonra cikar kizlar size bilmiyorum .. ya acayim canim sikiliyo

bi de kizlar benim gunde bir yada iki kere beyaz kokusuz akintlarim oluyo o neyin nesi

bu saydın belirtiler çok ilginç.
bunlar anca bebek 4 aylık olduğunda görünür.kahve rengi zçizgi falan demişsin...
bu belirtiler için çoookk erken
canım allh gönlüne göre versin

ya canim malesef bunlar hepsi bende var bu kahverengi akinti gecen ay 11 - 1 iki gun duzensiz adet gördum bide 9 -1 adet olmaliydim ..ya bende onun icin kafam karisik bu belirtler nedir cikan negativ ...

ya kizlar hatamisiniz cok sagolun desteginiz icin ben yikadim derken eczaneden aldigim test bi kere denediginde suyla yika yazilmistim ben negativ cikinca 15 sonra yikadim ama cizgi hala yerinde duruyo bi daha denedim ayini ...benim bide adtelerin cok duzenli korkuyirum kis falan olmasin ama be evelnmeden hec bi sorunum yoktu kis evlendiktenmi sonra cikar kizlar size bilmiyorum .. ya acayim canim sikiliyo

Canım arkadaşım hemen bir kan testi yaptır tam net sonucu alırsın .... Bebek yapmayı düşünen çiftlerde genellikle yaşanan problem adetlerin düzensizleşmesi.... Hormonlar ile alakası var.... Gördüğüm kadarıyla eğitimcisin.... Ama şunu söylemeliyim... İdrar testleri 1 kerelik kullanım içindir. Yıkanıp tekrar kullanılmaz.... :uhm: Hamileysen bile doğru sonuç alınmaz... kafamçokkarıştı Dediğim gibi kan testi yaptır....

merhaba gamzecigim evet haklisin bende kan testi yaptrmayi dusunmusum bugun randevum vardi sabah erkenden hazrlanip gidecektm ama ertelendi birden randevu hayrlisi ne yapiyim bi daha randevu alimsim evet fazla bilgim yok canim ben test suyla yikadim .bugün adet olmamaya 5.gunüm

merhaba gamzecigim evet haklisin bende kan testi yaptrmayi dusunmusum bugun randevum vardi sabah erkenden hazrlanip gidecektm ama ertelendi birden randevu hayrlisi ne yapiyim bi daha randevu alimsim evet fazla bilgim yok canim ben test suyla yikadim .bugün adet olmamaya 5.gunüm

CAnımcım hepimiz neden kk dayız... Bilmediğimiz şeyleri öğrenmek için... Umd ediyorum ki hamişsindir.... Haberlerini alırız....

X