arkadaşlar tüp bebek için test yaptırdım değer 242,72 çıktı

nermin çok sevindim kaç gündür bir sürü form açıp duruyordun korku ve heyecanla karışık duygular içindeydin bak şimdi ne güzel mutlu haberi aldın inanki çok sevindim darısı hepimizin başına inşallah,tekrar tebrik ederim a.s.

nermin çok sevindim kaç gündür bir sürü form açıp duruyordun korku ve heyecanla karışık duygular içindeydin bak şimdi ne güzel mutlu haberi aldın inanki çok sevindim darısı hepimizin başına inşallah,tekrar tebrik ederim a.s.

EVET CANIM SENİN DEDİĞİN GİBİ ÇOK HECANLIYDYM KORKUYORDUM AMA ELİMDE DEĞİLDİ HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM

NERMİN senin adına çok sevindim.ALLAH hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.Bizler için dua et olurmu

:emir_bebek:

tebrikler nermin1982 rabbim sağlıklı bir gebelik ve hayırlısı ile bebeklerini ( ikiz gibi) kacaklamaya nasip etsin.:emir_bebek:

teriklerrrrrrr.çok sevindim kısssss.bence de ikizler.sağlıkla büyüt.hayırlı birer evlat olurlar inşallah

tebrikler nermincim. nazar değmesin ve Allah yardımcınız olsun. kendine ve bebeğine iyi bak canım a.s.

tebrik ederim canım.
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etin inşallah.
inşallah darısı başımıza.

NE GÜZEL KONUŞMUSUN AMA BEN ANLAYAMADIM BU KONUŞMADAN

X