Arkadaşlar transferden sonra gaz sikintisi çeken varmi !!!!!!

akyamm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2008
77
1
86
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

Mikroenjeksiyon transferimin 6.günü bugün ve 3.gününden itibaren çok fazla gaz sorunum olmaya başladı, o kadar fazla gaz oluyorki sancısı çok acı veriyor, ve sürekli alttan gaz çıkarmak çok kötü yanımda biri varsa çok zorlanıyorum, doktoru aradım sekreterine bi ilaç ismi söylemiş onu kullansın demiş, o kadar çok ilaç alıyoruzki bir tane daha eklemek istemiyorum, ayaklarımı sıcak tutuyorum gaz yapacak hiçbirşey yiyip içimiyorum ama neden bu kadar gaz oluyo anlamadım, böyle sıkıntı yaşayan varmı aranızda ?

benimde çok fazla sancım olmuştu dr bana şurup vermişti çok iyi geldi bence sende dr verdiği ilacıu kullan boşuna eziyet etme kendine zaten dr sana zararı dopkunacak bişey vermez

aynen benim de hastasonu aşılamam oldu. İnanılmaz gazım var. Çok acıyo, dokunamıyorum. Yumurtalın büyümesinden dolayı mı oluyor gaz acabafisfisfis

kullandığımız progestan yapıyor kızlar. o yüzden bence ilaç almayın.bugün transferimin 9.günü ben de aynı şeyi yaşıyorum.biraz uzanıcam bahanesiyle oda değiştiriyorum. :utangac: siz de öyle yapın.ha bi de sakın zorlamayın bir an önce çıksın diye.ıkınmak yooookkkkk.sabredicez herkes bu durumu yaşıyor.:bbo:

Arkadaşlar merhaba,

Mikroenjeksiyon transferimin 6.günü bugün ve 3.gününden itibaren çok fazla gaz sorunum olmaya başladı, o kadar fazla gaz oluyorki sancısı çok acı veriyor, ve sürekli alttan gaz çıkarmak çok kötü yanımda biri varsa çok zorlanıyorum, doktoru aradım sekreterine bi ilaç ismi söylemiş onu kullansın demiş, o kadar çok ilaç alıyoruzki bir tane daha eklemek istemiyorum, ayaklarımı sıcak tutuyorum gaz yapacak hiçbirşey yiyip içimiyorum ama neden bu kadar gaz oluyo anlamadım, böyle sıkıntı yaşayan varmı aranızda ?

progestan varya acyip gaz yapıyor çatlatıyor insanı

benim aşılamadan hemen sonra gaz başladı. Progestanı 2 ay önce kullandığım zaman yapmamıştı bana gaz. Şu anda da jel kullanıyorum. Benimkinin progestanla alakası yok bence

ben birde kabız olmamak için doktorun verdiği şurubu kullanıyorum, acaba o mu yapıyor dedim ama demekki sizlerde de aynı sorun varmış, kaldı 6 gün biraz daha sabredelim o zaman inşallah tutunmuşlardır da biz o yüzden sıkıntı çekiyoruzdur, bu arada ben son iki gündür çok gerginim özellikle bugün dokunsan ağlıycak gibiyim belli etmek istemiyorum eşime ama suratım hep asık elimde değil, heyecanlanamıyorum bile çünkü olumsuz bişey çıkarsa sonuç çok yıkılmayayım diye, Allahım sanırım çıldırcam bu mübarek gecede Allah isteyen herkeze bebeğini kucağına almayı nasib etsin, hepinizin kandili mübarek olsun....

Benim de transferimden sonra gaz problemim olmuştu, bir de kocaman bir göbeğim olmuştu, kullndığımızilçlardan oluyor sanırım, sonucum negtaif olmasına rağmen o kocak göbek beimle 2 ay faln kaldı,şimdi yavaş yavaş gitti, bayyaaa bi diyet ve egzersiz yaptım ama gitmesi için.

Tedavide olan herkese hayırlı sonuçlar diliyorum...

canım bendede cok gaz vardı ama bugun 11.günüm ve 2 gundur yok hemen hemen.... birde gögüslerimmm acayip şiştii sanki yerinden fırlayacak gibiii :((

bende yumurta toplamanın akabinde başladı gaz. çok sıkıştırıyor. çıkmıyo bazen.bağırsaklarımda bir hava boşluğu dolanıp duruyor.genelde uyurken oluyormuş :) üşütmemeye dikkat ediyorum.bence de ilaçlardan oluyor.

benımde bugun transferimde 2.gun ve ayni problemi bende yasiyorum kizlar....ama sanirim kullandigimiz ilaclardan olsa gerek:52:

Sadece ben saniyordum iyiki kk var ; ) rahatladim.. ;) isime hafifce ovduruyorum birde ayaklarıma sıcak su torbası koydum iyi oluooo

Arkadaşlar transferimiz yapıldıktan sonraki 12.günün şükür olumlu sonucu aldım. Fakat yaklaşık 5 gündür ciddi bir karın şişliği ağrılar ve acılar var adet sancısı gibi değil ağrılarım dik yürüyemiyorum bile sancılardan hiç bir şey yapamıyorum bu ağrılar ne zaman geçer veya bununla ilgili benim ne yapmam gerek (talihsizlik bayram tatili sebebi ile doktorum yok soramıyorum) bu şekilde problem yaşayanlar oldumu beni de süreçten bilgilendirebilir misiniz lütfen

Veya olumlu sonuç alanlar bu tür problemler yaşadılar mı ? Beni önümde nasıl süreçler bekliyor

Veya olumlu sonuç alanlar bu tür problemler yaşadılar mı ? Beni önümde nasıl süreçler bekliyor
Ben de aynı sıkıntıları yaşadım artık 2 kat yürümekten belim agrimisti ama şimdi 17. Günüm azaldı hatta kalmadı sayılır doktorum normal zamanla geçer demişti bana ben baya telaş yapmıştım ama şükür azaldı

Ben de aynı sıkıntıları yaşadım artık 2 kat yürümekten belim agrimisti ama şimdi 17. Günüm azaldı hatta kalmadı sayılır doktorum normal zamanla geçer demişti bana ben baya telaş yapmıştım ama şükür azaldı
Sevgili Derya beni aydınlattığın için teşekkür ederim bende endişelenmeye başlamıştım umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Sevgili Derya beni aydınlattığın için teşekkür ederim bende endişelenmeye başlamıştım umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Rica ederim dedim ya baya sıkıntı çektim o konuda hatta bulunduğum yerdeki doktorum hastaneye yatırmaya kadar götürdü işi karnım su toplamış yumurtalik im büyümüş falan dedi ama Allahtan doktorum arayinca rahatladım

Rica ederim dedim ya baya sıkıntı çektim o konuda hatta bulunduğum yerdeki doktorum hastaneye yatırmaya kadar götürdü işi karnım su toplamış yumurtalik im büyümüş falan dedi ama Allahtan doktorum arayinca rahatladım
Şükür geçmiş inşallah benimde çabuk geçer hasretle beklediğim bu günleri çok keyifli ve sağlıklı geçirmek istiyorum bende pazartesi kontrole gideceğim inşallah sıkıntı yoktur

Şükür geçmiş inşallah benimde çabuk geçer hasretle beklediğim bu günleri çok keyifli ve sağlıklı geçirmek istiyorum bende pazartesi kontrole gideceğim inşallah sıkıntı yoktur
İnşallah yoktur benim de yarın tekrar test günüm hcg için nedenini anlamadım ama yaptıralım bakalım 18. Gun olcak

İnşallah yoktur benim de yarın tekrar test günüm hcg için nedenini anlamadım ama yaptıralım bakalım 18. Gun olcak
Canım sonucu paylaşır mısın umarım sorun yoktur bebek gelişiyor mu diye yapılan bir kontrol o rahat ol .Sonuçlar sürekli yükselmesi gerekiyormuş ondan takip te tutuyorlar

Eklentiler

• Screenshot_2016-07-04-22-51-36.webp
    Screenshot_2016-07-04-22-51-36.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 3.404
Back
X