Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YardımmmmMerak ediyorum ben hayali çizgi görüyorum siz görebiliyor musunuz? Yada böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı? Bat günüme 12 gün var fakat mide bulantım kasıkta batmalarım ve bel ağrım var. Eki Görüntüle 3567244
Test çok beklemiş bu şekilde net bi sonuç alamazsınızYardımmmm
Adete 12 kala bır şey görmek çok mümkün değil doktorlar adet gecıkmesınden bır hafta sonra testler net sonuç verır diyorlarlar ya da yumurtlama uzerınden 17 gün gecmelıYardımmmm
Merak ediyorum ben hayali çizgi görüyorum siz görebiliyor musunuz? Yada böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı? Bat günüme 12 gün var fakat mide bulantım kasıkta batmalarım ve bel ağrım var. Eki Görüntüle 3567244 Flaşla çekermisin
Ama regl sonrası direk hamile kalanda var yani benim ailemde var bu yüzden tedirgin oldum acabaya düştüm malesefAdete 12 kala bır şey görmek çok mümkün değil doktorlar adet gecıkmesınden bır hafta sonra testler net sonuç verır diyorlarlar ya da yumurtlama uzerınden 17 gün gecmelı
İlişkiden kaç gün sonra test yaptınızMerak ediyorum ben hayali çizgi görüyorum siz görebiliyor musunuz? Yada böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı? Bat günüme 12 gün var fakat mide bulantım kasıkta batmalarım ve bel ağrım var. Eki Görüntüle 3567244
Bu belirtiler için çok erken. Özellikle mide bulantısı döllenmeden 1 2 ay sonra başlarMerak ediyorum ben hayali çizgi görüyorum siz görebiliyor musunuz? Yada böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı? Bat günüme 12 gün var fakat mide bulantım kasıkta batmalarım ve bel ağrım var. Eki Görüntüle 3567244
Bu kaset test doğru sonuç vermez regl gecikmesi olmadan.Flaşlı hali bu şekilde
17 gün bugünİlişkiden kaç gün sonra test yaptınız
Kan verin bence süpheleniyorsanız. Yada kaset test yerine erken gebelik testi alın17 gün bugün
Tesekkür ederim bat tarihime kadar bekleyeceğim umarım bebiştir içime doğdu bir an heyecan yaptımBu kaset test doğru sonuç vermez regl gecikmesi olmadan.
İnşallah benimde suan süpheli bir ilişkim oldu ovulasyon dönemindeTesekkür ederim bat tarihime kadar bekleyeceğim umarım bebiştir içime doğdu bir an heyecan yaptım![]()
Süt korur derler ama bazen küçük süprizler yaşanabiliyor ben 2 senelik evliyim ilk bebiş olvak umarımİnşallah benimde suan süpheli bir ilişkim oldu ovulasyon döneminde
Bende yarını bekliyorum regl tarihim
Üstelik 10 aylık bebeğimde var![]()
Süt korur derler ama bazen küçük süprizler yaşanabiliyor ben 2 senelik evliyim ilk bebiş olvak umarımher şey Allahtan
İlk denemeniz mi :)Süt korur derler ama bazen küçük süprizler yaşanabiliyor ben 2 senelik evliyim ilk bebiş olvak umarımher şey Allahtan
Sayılır 2 3 aydır işte :)İlk denemeniz mi :)
Eğer adetiniz 28 günde bir düzenli oluyorsa henüz yumurtlama dönemindesiniz değerlendirmeniz bile gerekiyor bugünleri. Adete 12 gün kala hiçbir testte çıkmaz önceden ilişki olsa bile. Çünkü yumurtanın çatladığı günkü ilişki önemli.Merak ediyorum ben hayali çizgi görüyorum siz görebiliyor musunuz? Yada böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı? Bat günüme 12 gün var fakat mide bulantım kasıkta batmalarım ve bel ağrım var. Eki Görüntüle 3567244
Benim şu an adetim 3 gün gecıkıyor ilk gün yaptım negatıftı kan bile vermıcem daha bekleyın diyorlar üzülmek ıstemıyorum hayatımda ilk defa adet olmuyorum beklıyorum herkesin yapısı farklı bazıları regl gecıkmesı olur olmaz ogrenır bazıları bır ıkı gün kala bazılar bır hafta 10 gün sonra felanAma regl sonrası direk hamile kalanda var yani benim ailemde var bu yüzden tedirgin oldum acabaya düştüm malesef