- 4 Şubat 2009
- 1.144
- 64
- 158
- Konu Sahibi DeLiBoNCuK
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar...
gelinliğimi aldım şimdide duvak telaşı sardı. eşarbım nasıl olsun taşlı mı dantelli mi olsun diye bakınıyorum.nette arıyorum fakat hep eski modeller çıkıyo ben mi becerip arayamıyorum yardım eder misiniz?? faceten sayfada olabilir sade bi gelin başı.
Eki Görüntüle 1080853 Eki Görüntüle 1080852 gelinliğimde bu :)
tatlım gelinliğin çok hoş fakat tesettürlü demişsin bunun kolları göğüs kısmı görünecek o nasıl olacak ?
eheheh o kısımları kapanıcak tabıkı. haziranda provaları yapıcaz ozaman ölçüler alıp kapancak.bende şimdiden duvak bakıyorum.
Arkadaşlar bunlar nasıl sizce ? Benım yüzüm uzun bu aksesuar nasıl olur acaba?
Eki Görüntüle 1082741
Eki Görüntüle 1082721
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhabalar...
gelinliğimi aldım şimdide duvak telaşı sardı. eşarbım nasıl olsun taşlı mı dantelli mi olsun diye bakınıyorum.nette arıyorum fakat hep eski modeller çıkıyo ben mi becerip arayamıyorum yardım eder misiniz?? faceten sayfada olabilir sade bi gelin başı.
merhabalar...
Teşekkürler arkadaşlar. Pembe duvaklı olan hoşuma gitti. Taş yerine dantelde olabilir.
Sen hangi kuaföre gidiyosun ve kaça anlaştın canım ?