• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar tesettür gelinlikte duvak için yardım eder misiniz?

DeLiBoNCuK

AnLaŞıLMaZ BiÇiMdE
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
1.144
64
158
merhabalar...
gelinliğimi aldım şimdide duvak telaşı sardı. eşarbım nasıl olsun taşlı mı dantelli mi olsun diye bakınıyorum.nette arıyorum fakat hep eski modeller çıkıyo ben mi becerip arayamıyorum :( yardım eder misiniz?? faceten sayfada olabilir sade bi gelin başı.:52::52:

$gg.jpg $g2.jpg gelinliğimde bu :)

Son düzenleme:
Canim gelinliginin resmini koysan bizde ole yorum yapsak.ben sahsen tasli seyleri sevmiyorum kafamda dusununce.kalin saten bi sal al gelinlikciden kestir ustune dantelli sik bi duvak cok guzel olur bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhabalar...
gelinliğimi aldım şimdide duvak telaşı sardı. eşarbım nasıl olsun taşlı mı dantelli mi olsun diye bakınıyorum.nette arıyorum fakat hep eski modeller çıkıyo ben mi becerip arayamıyorum :( yardım eder misiniz?? faceten sayfada olabilir sade bi gelin başı.:52::52:

Eki Görüntüle 1080853 Eki Görüntüle 1080852 gelinliğimde bu :)

tatlım gelinliğin çok hoş fakat tesettürlü demişsin bunun kolları göğüs kısmı görünecek o nasıl olacak ?

Instagram da aratabilirsin tesettur gelinlik diye duvak modelleri var cok guzel ayrica facebookum yok bilmiyorum orayi canim.instagram hesabi al ordan bak kolayliklar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tatlım gelinliğin çok hoş fakat tesettürlü demişsin bunun kolları göğüs kısmı görünecek o nasıl olacak ?

eheheh o kısımları kapanıcak tabıkı. haziranda provaları yapıcaz ozaman ölçüler alıp kapancak.bende şimdiden duvak bakıyorum.

eheheh o kısımları kapanıcak tabıkı. haziranda provaları yapıcaz ozaman ölçüler alıp kapancak.bende şimdiden duvak bakıyorum.

benim gelinliğim straplezdi kısa cepken yaptırdım harika oldu.duvağıda aynı gelinlik modeline benziyordu.taçla çok güzel yaptırdım ama kuaför başörtüyü yapamayınca mal gibi oldu:47:

Hımm anladım canım. Bakınıyorum öyle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar bunlar nasıl sizce ? Benım yüzüm uzun bu aksesuar nasıl olur acaba?
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398194835.510428.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398194733.131705.jpg

Arkadaşlar bunlar nasıl sizce ? Benım yüzüm uzun bu aksesuar nasıl olur acaba?
Eki Görüntüle 1082741
Eki Görüntüle 1082721

Kendi fikrim olarak, bende bu tarz eşarp modellerini beğenmiyorum açıkçası.. Yüzü olduğundan uzun gösteriyor.. Hele de bone çok önde oluyor :44:
Bende tesettürlüyüm ve karar kıldığım model bu tarz birşey olacak. Fikir olsun sana da paylaşıyorum :31:

$asdasdasd.jpg

Teşekkürler arkadaşlar. Pembe duvaklı olan hoşuma gitti. Taş yerine dantelde olabilir.

merhabalar...

Eki Görüntüle 1080853 Eki Görüntüle 1080852 gelinliğimde bu :)

mrhb gelinliğiniz çok güzel lütfen kafanıza kat kat şeyler takmayın sade ve net birşeyler seçinnn nacizane tavsiyemmm

Sade dantel diyosunuz ozaman.

gelinliğin cok hos cnm .. :16::16:
bencede sade birseyle tamamla .. :46::46:

Teşekkürler arkadaşlar. Pembe duvaklı olan hoşuma gitti. Taş yerine dantelde olabilir.

Benim gelinliğimde senin gelinliğine çok az da olsa benziyor canım. Kuaförüm bu duvağı gösterdiğimde kesinlikle çok hoş olur dedi.
Ve görünümü çok güzel. Yine de senin tercihin :34:

Sen hangi kuaföre gidiyosun ve kaça anlaştın canım ?

Sen hangi kuaföre gidiyosun ve kaça anlaştın canım ?

Bağcılar da canım, profesyonel makyaj da içinde 150 tl. Tabi yanımda iki kişi daha gelecek +40 tl = 190 tl ..

Alıntı yapmışın zeyno cevabını göremedim :)

Bağcılar da canım, profesyonel makyaj da içinde 150 tl. Tabi yanımda iki kişi daha gelecek +40 tl = 190 tl ..

Back