• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar tercihlerle ilgili lütfen yardımcı olur musun

didem_evo

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
3.881
0
316
37
İstanbul
Arkadaşlar selam..
Eşit ağırlık mezunuyum..
YGS'ye girdim ve 185 puan aldım..
Açıköğretim 4 yıllık işletme okumak istiyorum..
Tercih kitapçığı aldım fakat hiçbirşey anlamadım..
Bilen varsa açıköğretim 4 yıllık işletme bölümün kodunu yada tercih kitabındaki sayfa numarasını yazarsa çok mutlu olucam..
Ve bir sorum daha olucak tercih formu kurşun kalemle mi tükenmez kalemle mi dolduruluyor..
Şimdiden herkese teşekkürlera.s.

canım unv sinavina basvurduguna sana bi kagit vermis olmaları lazim.altında sıfren var.tc no ve osıfreyle osmy nin sıtesine giris yap.baska bı sayfadan google dan 2010 ygs tercih rehberi diye ara.adobe reader yukluyse pc de indir.contro ve f ye ayni anda bas.anadolu unıversitesı de.klavuzda dırekt buluyor sana.ordan koduna bak.osym nin sıtesine tercih kismina yapistir.anad unv isletme diye kendisi cikiyor.onaylıyorsun bitiyor

valla internetten indirdiğim tabloya göre söyleyeceğim

tablo 4'te 80.sayfa da sağ tarafında ankara üniv.üstünde işletme fakültesi var.kodu1055515 İşletme (Açıköğretim)

iktisat,kamu yönetimi falan da var o tabloda.kolay gelsin.cuma günü bitiyor tercih işlemleri haberiniz olsun.hakkınızda hayırlısı olsun

Son düzenleme:
tercihler ne zaman açıklanacak acaba ya ?

açıklandı evet..ben açıkögretim okuyacagım zaten fakat sectıgım bolumlerden laborantlık cıktı acaba bundan baska bır bolume kayıt yaptırabılırmıyım bılgınız varmı bu konuda acaba ?

hayır yaptıramıyorsun,hangisine yerleştiysen ona yaptırıyorsun kaydını istemiyorsan seneye tekrar sınava girersin

hayır yaptıramıyorsun,hangisine yerleştiysen ona yaptırıyorsun kaydını istemiyorsan seneye tekrar sınava girersin

araştırdım ek yerleştirme ile tekrar secebılıyormusum :D
yanlız kontenjansız bölümleri seçebiliyorum neyse zaten ıstedıgım bolum var ondada :)kaydirigubbakcemile2

1. tercihte aöf'e yerleştiysen ek yerleştirmelerde tekrar tercih yapabiliyorsun.2 yıllık 4 yıllık hatta başka bir aöf bölümü bile seçebiliyorsun

Back