Kizlarrr merhabalar öncelikle ben 18 yaşındayım saclarim boya islemi gordu 2 3 kere sonra bidaja boyamadim 1 2 seneden beri saclarim şükür gür ama söndü yani duzlestirdigimde bakimli gorunuyor sadece sadece uclari cok kotu kestirsem diyorum zaten tek cozum ama bu sene Mezuniyetim var kuafore kestirmek istemiyorum cunku kirik almiyorlar yarisini kesiyorlar resmen doktora gittim ozel dermatoloji prof. Adam stresten dedi hap verdi vitamin zinco azicik anneme uclarindan kestirip neler kullanmaliyim sac bakim kremleri istemiyorum yaa kimyasal sirf dogal cozum ne bulabilirim

bide kizlar benim bir arkadaşım çeşitli yaglari birlestiriyor bir kabın icerisine, sacina suruyor bekliyor 10 20 dk arasi aktardan almışsuruyor babanyoya giriuor sonra normal yikiyor zaten ozel sampuanim var egzama vardi sac dibimde yardim kisacasi sagolunn simdiden :)
canım boya ne renkti oriele bulaştın mı?
boya için çok küçüksün
benm saçlarım çok gürdü hemen uzardı
neden? boya ve düzleştirici yapmıyordum kendi düzdü
ama ne zaman sarıya bulaştım düzleştirici girdi hayatıma saçlarım gitti keçe gibi
daha yeni yeni toparladı çok şükür eskiye oranla daha canlı uzamasıda iyi
düzleştiriciyi bıraktım çünkü
çok acil olursa düşük derecede yapıyorum
istediğim uzunluğu elde edene kadar
saçların nerelerinde? ne kadar bir uzunluk istiyorsun?
sinemaki önerebilirler sakın ha yapma
uzatıyor saçı ama aşırı döküyor saçı
onlar ölü saçlar. mevisim değişikliği vs derler ama öyle değil araştırdım dipten yaptığımız bakımlar saç kökünün havasız kalmasını sağlıyor bu yüzden koparak dökülüyor
keza yağlarda öyle olabilir
sen düzleştirici ve boyayı çıkar hayatından
kökten gelen saç zaten sağlıklı ve güçlü
sen bu aşamada uçları kurtarırsan uçlarda sana kalır ve uzama elde edersin. uç bakımları araştır. yani kök hariç diğer bütün saçına uygula.azıcık bir ucu kastetmiyorum
bu arada ben bi kuaför buldum minicik kesiyo kırıkları alacak kadar kesme diyorum. güvendiğin kuaför yoksa kestirme ya da dediğin gibi annen kessin.
kaç ay oldu en son kestireli??
uzun yazdım canım ama yardımcı olmak istedim. karşında bir çok bakım denemiş biri var.sorularıma cevap verirsen daha da yardımcı olurum