• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri ARKADAŞLAR TAŞLI mı TAŞSIZ mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi irmz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

NİŞANLIĞIM TAŞLI MI OLSUN TAŞSIZ MI???

• Ankete Katılan
    40
  • Anket Kapalı .
kıyafetin rengi modeli duruşu gerçekten hoş
çok zevkliymişsin:21:
bence taşsız haliyle çok güzel elbise zaten kendini belli diyor..
[/B

tesekkur ederim güzel yorumun için :))

taşsız olucak zaten karar verdim artık :)

bitmiş halini yine eklerim buraya :16:

elbisennn cok güzelllll cok begendim:))) Bencede dügünde nisanda güzel giyinmek iyidirde öyle gelininin rolünü kapmak istercesine süslenmek cok ayip.

elbisenin gögüs kismindaki o taslar cok güzel (orjinal hali) ama ben olsam birde elbisende hani göbeginden baslayip kalcana dogru inen arkaya sirtina dogru gecen bi parca var elbisenin üst kisminda orayida tasli düsünürdüm. Sanki icinde taslardan olucan bi korse varmisda bazi yyerlerden gözüküyormus gibi olurdu

anlatamadim galiba yaff:((

Allahım ne güzel yorumlar alıyorum yaaaa çoook teşekkür ederim :21:
Bence de gelinden rol çalmka hoş değil ama şöyle bişi var. Biz göçmeniz ve ben hariç (arada oyun bozan olmuşum) o kadar süslüyüz ki böyle nişandı düğündü vs allaaaah giyinir kuşanır şıkşıkırdam olur çıkarız o yüzden bu taş mevzusu var işte... aama ben taştan vazgeçtim istemiyorum, yani kesinlikle bana göre değil ve begenmediğim bişeyi de giymek istemiyorum...

eheheh anlatabildin dediğin kısmı :) orası dahil farklı bi çok noktaya taş düşünüldü ama elbisenin bütün özelliği belinde olduğu için vazgeçildi....

Ya ben gerçekten seçemedim ama cok harikalar :).. guzel bir Kiyafett.. Simdiden hayirli uqurLu olsun!!! :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tatlım elbisen henüz bitmedimi, son halini merak ediyorum :32:

Kısmetse

20 Ocak da isteme-söz
21 Ocak da da nişan

daha zaman varmış ard arda hıı iyimiş :) bi anda biter
Allah tamamına erdirsin neye karar verdin bilmiyorum ama elbisenin son halini bende merak ettim doğrusu
ben taşlı diye cevap verdim ama nihai karar senin
herşey gönlünce olsun ... ;)

üstteki resim daha iyi. az taşlı olsun ve kabarık olmasın. modeli bozmusunuz kabartarak.

nişanım evde değil büyük bi salonda olucak, elbisenin orijinal hali salonu kaldırmayacağı için biraz hareketlenmesi gerekiyo eteklerin :34:

daha zaman varmış ard arda hıı iyimiş :) bi anda biter
Allah tamamına erdirsin neye karar verdin bilmiyorum ama elbisenin son halini bende merak ettim doğrusu
ben taşlı diye cevap verdim ama nihai karar senin
herşey gönlünce olsun ... ;)

damat tarafı uzaktan gelecekleri için bi defa da hepsini halledelim dedik =)

valla sanırım taşsız olucak, çünkü saçıma da göğsümdeki taşlardan taç yapıcam, çok taşa boğulmaya gerek yok diyorum kendimce de bana belli olmaz işte son anda değişir fikrim :D

teşekkür ederimm canım...

sende var mı bişey ? valla artık karıştırıyorum burdaki arkadaşların kimin neyi vardı neyi nasıldı çok özür :17::17::17:

Elbisene bayıldımm:16: Rengi ve belinde ki detaylar çok hoş :16: Ben orjinal halini daha çok beğendim:17:

Son düzenleme:
damat tarafı uzaktan gelecekleri için bi defa da hepsini halledelim dedik =)

valla sanırım taşsız olucak, çünkü saçıma da göğsümdeki taşlardan taç yapıcam, çok taşa boğulmaya gerek yok diyorum kendimce de bana belli olmaz işte son anda değişir fikrim :D

teşekkür ederimm canım...

sende var mı bişey ? valla artık karıştırıyorum burdaki arkadaşların kimin neyi vardı neyi nasıldı çok özür :17::17::17:

hımm anladım canım taç iyi fikir bende kullanmıştım.
sorun değil;) nişanlıyım ben yaza düğün daha var :)

Elbisene bayıldımm:16: Rengi ve belinde ki detaylar çok hoş :16: Ben orjinal halini daha çok beğendim:17:

teşekkür ederim :)

zaten nişandan sonra ben onun eteklerini orijinaline döndürücem.. bu hafif kabarıklık sadece nişan için.. ya bi de foto.larda belli olmuyo ama orijinal halinde o etek kısmı o kadar dar ki böyle yapışık oluyo, oynarken falan çok sıkıntı olur yani :37:...

teşekkür ederim :)

zaten nişandan sonra ben onun eteklerini orijinaline döndürücem.. bu hafif kabarıklık sadece nişan için.. ya bi de foto.larda belli olmuyo ama orijinal halinde o etek kısmı o kadar dar ki böyle yapışık oluyo, oynarken falan çok sıkıntı olur yani :37:...

Taş konusunda yani:1:

bence elbise taşsız olsun ,güzel ,boynuna yakışır taşlı bir kolye ve küpe ile renklendir daha ii olur bence

Back