kıyafetin rengi modeli duruşu gerçekten hoş
çok zevkliymişsin
bence taşsız haliyle çok güzel elbise zaten kendini belli diyor..[/B
tesekkur ederim güzel yorumun için :))
taşsız olucak zaten karar verdim artık :)
bitmiş halini yine eklerim buraya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıyafetin rengi modeli duruşu gerçekten hoş
çok zevkliymişsin
bence taşsız haliyle çok güzel elbise zaten kendini belli diyor..[/B
elbisennn cok güzelllll cok begendim:))) Bencede dügünde nisanda güzel giyinmek iyidirde öyle gelininin rolünü kapmak istercesine süslenmek cok ayip.
elbisenin gögüs kismindaki o taslar cok güzel (orjinal hali) ama ben olsam birde elbisende hani göbeginden baslayip kalcana dogru inen arkaya sirtina dogru gecen bi parca var elbisenin üst kisminda orayida tasli düsünürdüm. Sanki icinde taslardan olucan bi korse varmisda bazi yyerlerden gözüküyormus gibi olurdu
anlatamadim galiba yaff(
Ya ben gerçekten seçemedim ama cok harikalar :).. guzel bir Kiyafett.. Simdiden hayirli uqurLu olsun!!!
tatlım elbisen henüz bitmedimi, son halini merak ediyorum
Kısmetse
20 Ocak da isteme-söz
21 Ocak da da nişan
üstteki resim daha iyi. az taşlı olsun ve kabarık olmasın. modeli bozmusunuz kabartarak.
daha zaman varmış ard arda hıı iyimiş :) bi anda biter
Allah tamamına erdirsin neye karar verdin bilmiyorum ama elbisenin son halini bende merak ettim doğrusu
ben taşlı diye cevap verdim ama nihai karar senin
herşey gönlünce olsun ...
damat tarafı uzaktan gelecekleri için bi defa da hepsini halledelim dedik =)
valla sanırım taşsız olucak, çünkü saçıma da göğsümdeki taşlardan taç yapıcam, çok taşa boğulmaya gerek yok diyorum kendimce de bana belli olmaz işte son anda değişir fikrim
teşekkür ederimm canım...
sende var mı bişey ? valla artık karıştırıyorum burdaki arkadaşların kimin neyi vardı neyi nasıldı çok özür
Elbisene bayıldımm Rengi ve belinde ki detaylar çok hoş Ben orjinal halini daha çok beğendim
teşekkür ederim :)
zaten nişandan sonra ben onun eteklerini orijinaline döndürücem.. bu hafif kabarıklık sadece nişan için.. ya bi de foto.larda belli olmuyo ama orijinal halinde o etek kısmı o kadar dar ki böyle yapışık oluyo, oynarken falan çok sıkıntı olur yani ...
Taş konusunda yani