alttaki hali çok hoş..
bencede ilk hali çok şık etek kabarık olunca elbisenin modeli kayboluyo bence anlamsız bişey olur hiç değişiklik yapmadan giy lütfennn
ne biliyim ya aklımı baya bi karıştırdılar... terziyi arayıp söyledim taşlı kısmı en sona bırakalım diye, en son o bitsin o zamana kadar karar vericem inşallah...
dediğin gibi kolye küpeyle zaten sade ve şık olunur yani normalde de öyle tarzım da amaaaaaaaaaan ne biliyim
çok teşekkür ederim güzel dileğin için, sende çok kere çok mutlu ol kocacıginla :)
bu elbiseyi de isteme olduğunda giymek istiyorum söz akşamında yani.. tabi dekoltesi biraz daha usturuplu olucak, bide önündeki taş işlemeyi yok farzedin.. çok boş kalırsa işleme yerine ufak iğneli tokalardan alıp takarım fiyonkun üstüne diye düşündüm.. renkte aynı modelde aynı kalacak.. nasıl :18:
Eki Görüntüle 272959
canım zevklerimiz gerçekten birbirine benziyor,bayıldım elbiseye.rengi hoş modeli hoş ufak ayrıntılarda oynama yapabilirsin dediğin gibi ama genel görüntüsü harika..
eheheh yok geç kalmadın, elbisem aralık sonunda teslim edilicek ve işleme kısmını en sona bıraktırdım kararsız kaldığım için :) bende sadelikten yanayım hatta üstündeki taşları söktürsem mi diye düşünmüyo değilimbakalım bitmiş halini bi görüyim provalarda karar vericem içimden taşsız geçiyo ama baskı altındayım resmen
tabiki kaydedebilirsin elbisemi niye sakıncası olsun =) begendigine çok sevindim.. ne güzel tepkiler alıyorum yaa doğru bi elbise seçmişim demek ki efferim bana
Doğru ne demek harika bayıldım resmen. Bende istiyorumHele kalça kısmı falan süper durmuş ya
Bence kesinlikle az taşlı halini yaptırmalısın. Öle de gayet sade duruo ama çok taşlı hali abartı olabilir. Çünkü anladığım kadarıyla zevlerimiz yakın.
Çok güzel çokAllah mutlu mesut etsin arkadaşım
kıss maşallah de maşalllah de
çok teşekkür ederim güzel sözlerin için...
sanırım kararı vermek üzereyim, taşsız olsun elbisecigım
Maşallah maşallah Allah nazarlardan korusun
Taşsız derken?? Az taşlı olanı kastediyorsun dimi ?
Süper karar.. Tebrikler
evet evet az taşlı olan, yani elbisenin orijinalini bozmıcam, bu durumda sadece etek kısmı biraz genişlicek o kadar, balık kız olucaam
Bencede balık kız ol fiziğine uygun zatenHadi bakalım hayırlı olsunnn inşallahhh
Fiziğin çok güzel bu yüzden elbiseyi gayet güzel taşıyosun bence koydukları taşlar biraz kaba durmuş, taşsız modeli daha şık duruyor, takılarla hareketlendirirsin olur biter güle güle giy mutluluklar dilerim :)
elbisenin ilk hali cok sik gercekten.
fiyatini sorsam ayip olar mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?