Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri ARKADAŞLAR TAŞLI mı TAŞSIZ mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi irmz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

NİŞANLIĞIM TAŞLI MI OLSUN TAŞSIZ MI???

• Ankete Katılan
    40
  • Anket Kapalı .
bencede ilk hali çok şık etek kabarık olunca elbisenin modeli kayboluyo bence anlamsız bişey olur hiç değişiklik yapmadan giy lütfennn

bencede ilk hali çok şık etek kabarık olunca elbisenin modeli kayboluyo bence anlamsız bişey olur hiç değişiklik yapmadan giy lütfennn

teşekkür ederim yorumun için canım :) elbisenin altı o kadar dar ki rahat hareket edemem bütün gece o yüzden dizden aşağısının biraz geniş olması lazım...:44::44:

teşekkür ederim canım amin

canım zevklerimiz gerçekten birbirine benziyor,bayıldım elbiseye.rengi hoş modeli hoş ufak ayrıntılarda oynama yapabilirsin dediğin gibi ama genel görüntüsü harika..

canım zevklerimiz gerçekten birbirine benziyor,bayıldım elbiseye.rengi hoş modeli hoş ufak ayrıntılarda oynama yapabilirsin dediğin gibi ama genel görüntüsü harika..

beğenmene çok sevindim canım ayh yorumlarınız tepkileriniz çok güzel içimi ferahlatıyo valla... heeeerkeşlere teşekkür eederimmm

Doğru ne demek harika bayıldım resmen. Bende istiyorum Hele kalça kısmı falan süper durmuş ya
Bence kesinlikle az taşlı halini yaptırmalısın. Öle de gayet sade duruo ama çok taşlı hali abartı olabilir. Çünkü anladığım kadarıyla zevlerimiz yakın.
Çok güzel çok Allah mutlu mesut etsin arkadaşım

kıss maşallah de maşalllah de
çok teşekkür ederim güzel sözlerin için...
sanırım kararı vermek üzereyim, taşsız olsun elbisecigım

kıss maşallah de maşalllah de
çok teşekkür ederim güzel sözlerin için...
sanırım kararı vermek üzereyim, taşsız olsun elbisecigım

Maşallah maşallah Allah nazarlardan korusun
Taşsız derken?? Az taşlı olanı kastediyorsun dimi ?
Süper karar.. Tebrikler

Maşallah maşallah Allah nazarlardan korusun
Taşsız derken?? Az taşlı olanı kastediyorsun dimi ?
Süper karar.. Tebrikler

evet evet az taşlı olan, yani elbisenin orijinalini bozmıcam, bu durumda sadece etek kısmı biraz genişlicek o kadar, balık kız olucaam

Fiziğin çok güzel bu yüzden elbiseyi gayet güzel taşıyosun bence koydukları taşlar biraz kaba durmuş, taşsız modeli daha şık duruyor, takılarla hareketlendirirsin olur biter güle güle giy mutluluklar dilerim :)

teşekkür ederim yorumun için canım benim :))

kıyafetin rengi modeli duruşu gerçekten hoş
çok zevkliymişsin
bence taşsız haliyle çok güzel elbise zaten kendini belli diyor..
[/B

elbisennn cok güzelllll cok begendim:))) Bencede dügünde nisanda güzel giyinmek iyidirde öyle gelininin rolünü kapmak istercesine süslenmek cok ayip.

elbisenin gögüs kismindaki o taslar cok güzel (orjinal hali) ama ben olsam birde elbisende hani göbeginden baslayip kalcana dogru inen arkaya sirtina dogru gecen bi parca var elbisenin üst kisminda orayida tasli düsünürdüm. Sanki icinde taslardan olucan bi korse varmisda bazi yyerlerden gözüküyormus gibi olurdu

anlatamadim galiba yaff(

elbisenin ilk hali cok sik gercekten.
fiyatini sorsam ayip olar mi acaba?

beğendiğine sevindim :)

niye ayıp olsun canım :) 800 lira elbisenin fiyatı... bu vitrinde duran hazır hali, yeni dikim ve daha önce kimse giymediği için sorun etmedik. eğer kendine özel diktirirsen 1000 lira... yeri de kadıköyde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…