canım bu senin tercihin başkasının sözlerine bakma.
sen beğendiysen kime ne ? çokta güzel durmuş üzerine şık küpe kolye ile gayet güzel ışıldarsın..
benim nişanlığımda özel diktirdim kabarık olmasına rağmen hiç taşı yoktu zevke kalmış yani
şimdiden mutluluklar güzel günlerde giy.
Arkadaşlar nişanda giyeceğim elbiseyi buldum, tarzı tam istediğim gibi fakat herkes(!) diyo ki sen gelinsin, biraz daha ışıldaman gerekir, akrabalarının bile elbiseleri seninkinden daha taşlı, şıkşıkırdam.. sen arada kaybolursun diyolar. Oysa benim için elbisenin orijinalindeki taşlar bile çok fazla bana kalsa hiç taş olmasınfotoğraflarda orijinal hali bi de benim photoshopta yaptığım taşlı halini görüyosunuz, sadece göğüs kısmı taşlanıcak o kadar. göğüs kısmı kalp yaka gelicek eteğini de kendimce az kabarık ve çok kabarık olarak yaptım, yürüdükçe hareket etsin diye...
hadi bana fikir verin :44:
Eki Görüntüle 272381 Eki Görüntüle 272382 Eki Görüntüle 272383 Eki Görüntüle 272384 Eki Görüntüle 272385 Eki Görüntüle 272386 Eki Görüntüle 272387 Eki Görüntüle 272388
elbisenin rengi ve kesimi çok çok güzel bence
ve sende de çok güzel durmuş
bana kalsa ben hiç taşsız yaptırır onun yerine daha gösterisli takılar kullanırdım
ya da nisan takısı olarak lacivert taslı bir takı aldırabilirsin mesela
gögüs kısmına o kadar tas tas yıgdın mı kendi takıcagın takılar anlamsızlasır dogru duzgun takı uyduramazsın
ayrıca baskaları ne giyinirse giyinsin
tüm akrabaların assolist mi taslı tuslu giyinicek hepsi
bu elbise ile güzel makyaj sac ile herkesin gözü senin üzerinde olur
asıl ayıp bence dügünlerde derneklerde gelini bastırmaya calısırcasına cok abartılı taslı giyinenlerde bence
Arkadaşlar nişanda giyeceğim elbiseyi buldum, tarzı tam istediğim gibi fakat herkes(!) diyo ki sen gelinsin, biraz daha ışıldaman gerekir, akrabalarının bile elbiseleri seninkinden daha taşlı, şıkşıkırdam.. sen arada kaybolursun diyolar. Oysa benim için elbisenin orijinalindeki taşlar bile çok fazla bana kalsa hiç taş olmasınfotoğraflarda orijinal hali bi de benim photoshopta yaptığım taşlı halini görüyosunuz, sadece göğüs kısmı taşlanıcak o kadar. göğüs kısmı kalp yaka gelicek eteğini de kendimce az kabarık ve çok kabarık olarak yaptım, yürüdükçe hareket etsin diye...
hadi bana fikir verin :44:
Eki Görüntüle 272381 Eki Görüntüle 272382 Eki Görüntüle 272383 Eki Görüntüle 272384 Eki Görüntüle 272385 Eki Görüntüle 272386 Eki Görüntüle 272387 Eki Görüntüle 272388
yukarıdaki sade hali daha güzel..holywood ünlülerini görmüyormusun sıfır abartı makyajdada elbısedede...bızde var bu dallı gullu abartı seyler bence ılk halı super kararında asagıdakı resımler emanet durmus....nacizane fikrim bu
Harika bir elbise bu
Geçmi kaldım yorum yapmakta bilmiorum. Ama elbisenin az taşlı olan halini daha çok beğendim. Ben sadelikten yana olan bir insanım. Ama sen belki de taşlı daha çok beğeniyorsundur :) Eğer elbisenin dikimi bittiyse taşlı mı yaptırdın taşsız mı bunu yazarmısın çok merak ediyorum. :26:
Bide eğer senin için sakıncası yoksa fotoğraflarını bilgisayarıma dowland edebilir miyim? Çünkü elbiseni gerçekten çok beğendmve kendi nişanım için yaptırabileceğim modeller arasına eklemek istiyorum
Bence orjinal hali daha güzel, bir de içinize sinen neyse onu giyin derim ben,mesela ben de çoğu kişinin aksine aşırı taşlı,allı pullu,süslü kabarık gelinlik ve abiyelerden hoşlanmam..Siz de tabi ki hoşlanmıyor olabilirsiniz
Ama tabi seçim sizin,gönlünüzce olsun her şey..
taşı pırıltıyı çok severim ama bu model taşsız daha hoş durmuşgüle güle giy
orjinal hali çok hoşmuş elbisenin canım,uygun taşlı küpelerle harika bi görüntü olur,ayakkabını da taşlı tercih edebilirsin ama bence elbiseye daha fazla taş ekletme fazla abartılı olur.bende sadelikten hoşlanan biri olarak bu yorumu yapıyorum.yine de içine nasıl sinerse öyle yaptır canım,uğur getirsin inşallah sana mavi mavi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?