arkadaslar su an meme estetigi yaptiran var mi pandemi surecinde

sedakara81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2019
216
58
43
arkadaslar merhaba ven mart ayinda meme estetiği yaptiracsktim ama bu pandemi surecinin baslamasiyla vazgectim. simdi yine olmak istiyorum ama korkuyorum da hastanede virus bulasir mi diye ameliyat esnasinda ya da sonrasında.
ben tubuler meneye sahibim cok çirkinler bi an once bu goruntuden kurtulmaj istiyorum ve evkiyim. iki kucuk cocugum var. adana da medkine da olacaktim.
nasil ortam su an hic biomiyorum. olan arkadaslar surec naail gecuyor ameliyattan sonra komplike bi dirun oluyor mu tekrar hastaneye yatmaktan da korkuyorum

Merhaba ben olacağım Ankara da. Bugün de izmirde bir arkadaş oluyor bu forumda. Olan da çok var. Tedbirleri alıyorlardır mutlaka yoksa yapmazlar. Bu en çok onları etkiler çünkü. Ben bi ara çok taktım korona virüs de var nasıl olacak sürecini ama artık nedense korkmuyorum . Gözümü karartıp olacağım. Vakalar artıyor . Gerçi dün dustu. Tekrar ameliyat yasakları gelirse kafayı yerim. Çünkü bidaha bu cesareti toplayamayabilirim. Çok düşünmeden olacağım 🤗

Merhaba ben olacağım Ankara da. Bugün de izmirde bir arkadaş oluyor bu forumda. Olan da çok var. Tedbirleri alıyorlardır mutlaka yoksa yapmazlar. Bu en çok onları etkiler çünkü. Ben bi ara çok taktım korona virüs de var nasıl olacak sürecini ama artık nedense korkmuyorum . Gözümü karartıp olacağım. Vakalar artıyor . Gerçi dün dustu. Tekrar ameliyat yasakları gelirse kafayı yerim. Çünkü bidaha bu cesareti toplayamayabilirim. Çok düşünmeden olacağım 🤗
merhaba bende su ankaradayım ailemin yanin da cumartesi yasadigim ile adanaya donuyorum ve doner donmez olmayi dusunuyorum. ailwm olamayacak yanimda bi bakıcı ayarlayip bir ay çocukları ve kendimi ona emanet etmeyi dusunuyorum.
bende artik bu durumdan kurtulmak istiyorum mart ayinda olacaktim ilk vakayi duyunca iptal edip ailwmi ankaraya gondermistim. simdi bu pandwninin be zaman bitecegide belli degil.

Üstelik sizinki farklı bir durum. Bence hic beklemeyin. Ama iyi bir doktor seçin. Allah yardımcımız olsun.
evet uc dr ile gorusup sezgilerimede guvenerek bi dr sectim. ama iki kucuk cocuk olunca her seyi düşünerek planlamam gerekiyor. ama tek bildigimbi an once oluo bitsin artik cekecegim agriyi siziyida dusunmuyorum sadece aksikik olmasin ve virus bilasmasin bulastirmayim olayindayim.

bu arada kime ne kadara hangi hastanede oluyorsunuz

merhaba bende su ankaradayım ailemin yanin da cumartesi yasadigim ile adanaya donuyorum ve doner donmez olmayi dusunuyorum. ailwm olamayacak yanimda bi bakıcı ayarlayip bir ay çocukları ve kendimi ona emanet etmeyi dusunuyorum.
bende artik bu durumdan kurtulmak istiyorum mart ayinda olacaktim ilk vakayi duyunca iptal edip ailwmi ankaraya gondermistim. simdi bu pandwninin be zaman bitecegide belli degil.
Özelden yazdım canim

Ay çok.sevindim. Yaz bize kendini iyi hissedince. Ilk 3 gün aniden o ağrılar kalmıyormuş. Agri kesiciler ise yarar umarım. Ama kollarımı kullanabiliyorsun sanirim

Çok geçmiş olsun tekrar. Darısı başımıza 🙏🏻 Anestezi sonrası ayılma esnasında kusma vs oldu mu. En çok ondan ürküyorum ben ağrıdan daha çok :KK43: bir de tamamen kendine gelme kaç saat sonra oluyor. Ben Ekim ‘de olmayı planlıyorum,eşim bakacak bana

Çok geçmiş olsun tekrar. Darısı başımıza 🙏🏻 Anestezi sonrası ayılma esnasında kusma vs oldu mu. En çok ondan ürküyorum ben ağrıdan daha çok :KK43: bir de tamamen kendine gelme kaç saat sonra oluyor. Ben Ekim ‘de olmayı planlıyorum,eşim bakacak bana
Nerde olacaksiniz? Sanırım bu ay bir-kac meme estetiği var haberleşelim kizlar🤗

Siz bekar misiniz? Anestesi korkulacak bir sey degil inan onu kaana hic takma

X