- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
- Konu Sahibi kedi annesi fundy
-
Ya benim olayım kanser şüphesi. Ağızdan hormon hapları bana sakıncalı olduğundan minera takıldı. Direk rahme hormon giriyo vücudum fazla etkilenmiyo hormonlardanRegl gününde takılmadı mı zaten reglin devam etmiyor mu?
Kaydı mı kayacak mı çok korkuyorumRegl gününde takılmadı mı zaten reglin devam etmiyor mu?
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun benim spiral deneyimim yok o yüzden tam bilemiyorum, başka doktora gösterin olmazsa? Ultrasonda görünür herhalde kayıp kaymadığı
Çok teşekkür ederim. Ankara tıp fakültesinde taktırdım işinde uzman bir doktor bulduk özeline gittik ve bir milyar vererek taktırdım. Taktıktan sonra ultrasonla baktı tamam tam yerine takmışım dedi. İnşallah sıkıntı yokturcanım kaydığını anlamazsın malesef ancak kontrolde belli oluyo.. ara kanamalar normal ilk 3 ay olacaktır.. işinin ehli bir doktor taktıysa kayması zor öyle her harekette kayacak bişey değil.. ben 2 yıl kullandım.
Çok teşekkür ederim evet doktor çok zorlandım dedi rahim ağzı dar ve gerideymiş inşallah çıkmaz. Yoğun pembe akıntı gelmesi korkuttu beniöyle kolay kolay kaymaz. hele rahim ağzı dardır sizin daha zor çıkması. Eşiniz rahim ağzında ipi görünüyor mu diye bakabilir ama zor olur. Genede kaymadan şüphelenirseniz gidin doktora.
o zaman hiç endişe etmeyin kayacağını sanmam öyle ha diyince kaymaz.. benimkinide işin ehli bi doktor takmıştı 2 yıl hiç bişey olmadı.. geçmiş olsun bu aradaÇok teşekkür ederim. Ankara tıp fakültesinde taktırdım işinde uzman bir doktor bulduk özeline gittik ve bir milyar vererek taktırdım. Taktıktan sonra ultrasonla baktı tamam tam yerine takmışım dedi. İnşallah sıkıntı yoktur
Çok teşekkür ederim yüüyyür yapmaktan bile korkar oldumSpiral pat diye kaymaz. Tuvalete girmekle filan düşmez. İçin rahat olsun. Endişe etmeni gerektirecek bir şey yok. Basit bir sistem zaten. İp başlarda eline gelebilir. Eşin ilişki esnasında hissedebilir tam yerleşene kadar. Sonra artık iyice hissetmeyeceğim şekilde yerleşir.
Lavaboya girmekten filan korkma. O sırada düşecekse de düşsün zaten. Tekrar gidersin doktora.
İlk zamanda tedirgin olduğun için iki haftada bir doktora gidip kontrol ettir. 1-2 ay böyle takip et.sonra rahat ol.
Çok teşekkür ederim:)o zaman hiç endişe etmeyin kayacağını sanmam öyle ha diyince kaymaz.. benimkinide işin ehli bi doktor takmıştı 2 yıl hiç bişey olmadı.. geçmiş olsun bu arada
Çok teşekkür ederim:)Sıkma canını , öyle hemencecik kayacak düşecek bir şey değil
önceliğin rahatsızlığın gereksiz yere strese girme
Mümkün olduğunca relax takıl
Allahtan acil şifalar dilerim... Sevgilerle
teyzem ogluna oyle hamile kaldı.
Yani oldumu oluyor ben hem spiral kullanıyodum hemde esım korunuyordu guvenemıyordum acıkcasıSpiralli hamile kalma olayı, prezarvetif kullanılmasına rağmen hamile kalmak gibi yani milyonda bir olabilecek hadise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?