size boyle davranıcaksa niye evlendi ki aile zoruyla falan mı
Canım belki de eşin gerçekten de anlatığı gibi biridir , yani soğuk mesafeli konuşkan olmayan insanlarda var .Keza nişanlandığınız gün bile aynı davranmış evliliğiinizin ilk günlerinde aylarında bile, bence eşininn huyu böyle kabullen , evlenmişsin artık herkes ister aşk dolu bir evlilik yapmayı ama erkekler odun gibi elden ne gelir ??? Aranızı iyice bozma istersen ki yapısı böyleyse ne yapsanda değişmez evliliğin yıkılır iyi düşün bu sebeplerden ötürü evliliğini bititrirmisin
evet canım evliliğiniz çatırdıyor.
ama eşiniz bu durumdan gayet rahat,
ne kadar pişkin rahat bir eşiniz var,
sizinle sohbet etmek istememe sebebinin altında ne olabilirki,
yapısımı bu yoksa çevresine karşıda soğuk ve duyarsızmı
ailesiyle arası nasıl.
Ailesiyle arası iyi insanlar eşimi çok sever.Kimseyi kırmaz.Konuşması gereken yerde konuşan birisi.Eşim bu durumdan neden rahatsız olmasın ki?
peki bu durumdan rahatsız değilse
ozaman duyarlı ve herşeyin farkında olduğu gözlemlenir.
buda iyiye işarettir en azından farkında
inşallah düzelir diyecem ama hep böyle olduğunu yazmışsınız.
aile tarapistine gitmeyi düşündüzmü canım
eşiniz duygularını rahat gösteren biri değil belli ki. birde evliliğiniz tam manasıyla mantık evliliği olmuş. nişanlılık döneminde keşke daha açık olabilseydiniz eşinize karşı. beklentilerinizi anlatabilseydiniz. duygularını göstermeyi bir erkeğe yakışmıyor diye düşünebilir. cinsellik ile ilgili taleplerinizi bile irdelemeden sadece beni istemiyorsun seviyesine indirgemiş. iletişim kurmayı öğrenmesi gerekiyor. bunun için siz yardımcı olabilirsiniz. bence bunu eşinizin keyfi yerinde olduğu zamanlarda yavaş yavaş konuşarak anlatın ona. belki yine sizin beklediğiniz ilişki olmaz ama eşinizde kabul ederse şu andakine nazaran daha iyi bir iletişimiz olur.
eşinizin aile yapısıda önemli. babasının annesine, abisinin eşine karşı olan davranışları nasıl? sonuçta eşiniz yaşadığı çevrenin erkeklerini örnek almıştır.
Söyleyin bana aşk nedir?Ben mi çok şey istiyorum?Abartıyor muyum?Evlilik böyle mi yoksa?Ben şimarık mıyım?
Söyleyin bana aşk nedir?Ben mi çok şey istiyorum?Abartıyor muyum?Evlilik böyle mi yoksa?Ben şimarık mıyım?[/QUOTEE
Canım eşin sana aşık değil galiba , haklısın :teselli:
Eşim ben ona sürekli sen bana aşık değilsin dememden ve sevişmek istemememden rahatsız onun dışında her şey normalmiş ona göre
sempatiksalakcinni
haklısın beklentilerimi söylemediğimden buraya kadar geldik zaten.Fakat ben de çekingen biriyim.Uygun bir dille söylüyorum beklentilerimi,ona göre ben sorun yapıyorum herşey güzel...anlatabildim mi?Madem iletişim kuramayan biri eşim okadar kızarkadaşı nasıl oldu?Şeniz
Geri çekilin derim...
Artık durun!
Aşk,sevişmek,güzellik bunları anmayın artık!
Bakalım ne yapacak?
Haksızsınız diyemem ama size aşık olmadığını evlenmeden önce hissetmemiş olmanız çok acı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?