Evliliğimizin 2. yılını geride bıraktık.Abisi tanıştırdı bizi ,yaşadığım küçük şehirden hiç görmediğim istanbul'a geldim.Nişanlı iken farklı şehirlerdeydik.5 kez geldi yanıma.Ondan etkilenmiştim,heyecanlanıyordum her gördüğümde.Söz kesildikten sonra biz ayrı odaya girdik.Eline tel i aldı birbir arkadaşlarını aradı,nişanlandım dedi.Sıkılmaya başladım.Odada başbaşa konuşacağımıza arkadaşları ile vakit geçirdi.Gözgöze gelmedi benimle,heyecandandır dedim.Yemeğe gittik nişanlı iken,suspus ne o ne ben konuştuk.Belki konuşkan değildir ya da ben çekingenim o da benden çekiniyordur dedim.Düğünümüz onun istediği gibi oldu.Başbaşa balayına gidelim dedim,köyüne babasının yanına gitmek istediğini söyledi 1 hafta suyu olmayan köyünde kaldım sesimi çıkarmadım.İstanbul'a geldik,okulum belli olana kadar 2 ay onun bekar evinde o,ben ve erkek yeğeni 3 ümüz beraber kaldık.Eşim işte iken yeğeni ve ben yalnız kalıyorduk,eşim işten gelince onlar pc de oyun oynarlardı,söyleyemezdim sıkıldığımı.Okulum belli oldu abisi ile aynı apartmanda ev kiraladı,abisi ve karısı ile sorun yaşadım beni adam yerine koymadılar.Neymiş efendim ben ona göre değilmişim çünkü ben çirkinmişim beni boşamalıymış sadece sebep bu.Abisi ile ben küsülü ayrıldım o evden başka eve çıktık.Ha buarada ,hiç sorun yaşamıyorduk,sadece sus pus oturuyorduk.Konuşamıyorduk.Evliliğin ilk yılı böyle yada benim eşim konuşkan değil diye onu anlamaya çalışıyordum.Eşim çekingen olamazdı çünkü çok kız arkadaşı olmuş.Bana kibar davranıyordu,maddi problemimiz yoktu,tek bir sorun :eşimle gözgöze gelemiyorduk,bana güzel olduğumu hiç söylemiyordu.Cinsel hayatımız düzenli var idi ama ben tatmin olmadığımı ona söyleyemiyordum.Bir yere gezmeye gideriz benimle konuşmaz gazetesini açar okur pazar günnleri.Onu anlamaya çalışıyorum,çözemiyorum.Acaba dedim eski sevgilileri mi geliyor aklına.Akrabalarından azbuçuk öğrendim eski yaşadıklarını.Üniverstede evlenmeyi çok istediği bir sevgilisi olmuş,kız başkası ile evlenmiş.O kızın resmini gördüm albümde,eşime bu ilk sevgilinmiydi dedim evet dedi.Neden saklıyorsun dedim.Saklamıyorum,o resimde tek o yokki başka arkadaşlarım da var dedi.Cinsellikten tatmin olmadığımı söyledim bana küstü,sen beni beğenmiyorsun artık dedi,bebeğimiz oldu 7 aylık şuanda.Bebeğimle ilgileniyorum evin işini yapıyorum,akşam eşim geliyor ya film izliyor ya pc de oyun oynuyor.Biraz konuşalım diyorum,ben böyle dinleniyorum diyor,yarın iim var,yorgunum diyor,tamam diyorum hafta sonunu bekliyorum bizi gezmeye götürüyor,kendisi gezmeyi sevmez saolsun b enim için çıkıyor dışarı.Dışarıda da birşey konuşmuyoruz.Ben işyerinde yaşadıklarımı anlatınca sıkılıyor benden bana bunları anlatma diyor.Kızıyorum ben paylaşmak istiyorum senle neden beni dinlemek istemiyorsun diyorum sonrada özür diliyor çok yoruluyorum işte diyor.Ama hafta sonu da ayrı.Nişanlı iken bana albümlerini bırakmıştı inanın hergün bakardım ona aşık olmuştum.Evlendik bana dediki senin eski resimlerin yokmu gösterdim hepsine hızlı hızlı baktı incelemeden,ve güldü.Bana hep kadınsı giyinmemi söyler,cilve yap der.İyi de ben ne kadar değişebilirim ki.?Anlatmak istediğim aslında eşimin bana aşık olmadığını yada bana tutku ile bakmadığını düşünüyorum.Ama ben aşk yaşamak istiyorum hiç karşılıklı aşk yaşamadım ama yaşamış eskiden,şimdide öylesine evli işte.Böyle düşünüyorum canım yanıyor.Bu sorunları hep gündeme getirdim.Hep beni suçluyor.Sürekli sana güzel mi diyeyim,sürekli ne konuşucaz ki,ben pc oyun oynarken dinleniyorum,gezmeyi sevmiyorum,aşk nedir anlamadım ki benden ne istiyorsun sen?senin derdin yok dert oluşturmaya çalışıyorsun,ben erkeğim hergün sevişmek istiyorum,sen kadınlık görevini yerine getirmiyorsun....gibi suçlamalar yapıyor...Arkadaşlar evliliğim çatırdamaya başlıyor,benim derdim belki basit gelecek size ama inanın aramız soğudu dün ayrı odada yattı,onla sevişmiyorum diye.Bana sadece sevişmek için sarılıyor,sevişmeden önce bile iltifat etmiyor ozaman bile susuyor hiç ruh yok