Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14 haftalık gebeyim kasıklarım adet sancısına benzer ağrılar var normalmi sizce
size benmide bi sorum var arkadaşalr.hamilelikte gögüslerdeki acı ve sızlanma hamilelik bitene kadar mı devam ediyo yoksa bi süresi var mı.ya eşim bebek istiyo ama ben çok korkuyorum yapamam diye bilmiyorum arkadaşlar yardım edin bi çıkmazın iinde gibiyim.bende çok seviyorum çok isterim bi bebeğim olsun ama olay gerçekliğii alınca bi korku sardı içimi.bu arada belirtim yaşım 22 bir senelik evliyim.lütfen bilgilendirin beni nr yapmam gerekiyo.
hanımlar bi sorum daha var.bebek isteyen çiftlerin pozisyonalrı önemlimidir.şimdi bi yazı okudum kadının üstte olduğu pozisyonda gebelik olmaz diyo.bu doğrumudur sizce lütfen cvp yazın
hanımlar bi sorum daha var.bebek isteyen çiftlerin pozisyonalrı önemlimidir.şimdi bi yazı okudum kadının üstte olduğu pozisyonda gebelik olmaz diyo.bu doğrumudur sizce lütfen cvp yazın
adet ağrısına benzer ağrıların olması kasıkların ağrıması ani ağrı girmesi bunların hepsi normal arkadaşlar benim de ilk haftalarda oldu göğüslerde de acıma ve kaşıntı oluyor ama sonra geçiyor hepsi yalnız bazı kadınlarda uzun süre sürebiliyor kanama falan olmadığı sürece endişelenecek bir durum yok bunlar vücudun hamileliğe hazırlık aşamaları biraz sabredin ve rahat olun stres yapmayın ağrılar sırasında gevşemeye çalışın benim söyleyebileceklerim bunlar...