Arkadaslar sonucumdan anlayan varmi?

Ben de pcoyum hamile kalamadım ama kalanlar çok. Çalışmalara devam. Doktoru ihmal etmeyin.

sağ yumurtalığında 6 - 8 mm arası bi adet yumurtan var muhtemelen 4 güne büyür çatlar adetten sonra 10. gündesin muhtemelen.. bir de evet polikistlerin var.. haile tabiki de kalabilirsin.. aslında polikistik over demek çok yumurtlama demek bu durumu sansa cevırıp hamıle kalma sansın yukselebılır

adetın 2. Gunundeyim 3 yıldır olmuyor bezdim ya

çok sagulun anlamam tıbbi terinleri ama araştrm
Önemli değil. Ortalama 16-20 folikül görünmüş. Sayı güzel. Reglinizin 2. günü olduğu için zaten rahim ince olur. Tek sorun sol yumurtalıkta polikistik over görünümlü kist. Bunun için de takip ettirisiniz kendinizi. Geç regl olma ya da ilaçla regl olma gibi bir durumunuz var mı?

10 gün aksar ama cok nadir ilaç kullanmıyprum

Doktor bana da asagi yukari ayni seyleri soyledi. Sag ve solda 8-9 adet folikul saydilar pco gorunumunde dedi. Kendiliginden hamile kalabilirsin dedi. Cyclo progynova verdi adet duzenleyici (adetim duzenli oldugu halde) ama vardir bildigi. Size de boyle bisey verecektir. Bizim de 2 senedir olmuyor.

ama bana asilama denildi sizce napim asilama yapimmi beklimmi 3 senedir evliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…