Çocuk Hastalıkları arkadaslar size ihtiyacim var

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Geçmiş olsun Gülsucum, kesinlikle başka bir doktora göster bencede, bazı doktorlar felaket tellalı gibi çünkü, inşallah bişey yoktur yada en azından düzelir zamanla.

canım geçmiş olsun.anlamadım bende nasıl olur hastaneden çıkarken anlaşılmıoda şimdi görlüo,git bi doktora daha içimiz rahatlasın ama en kötüsü Allah çaresiz dert vermesin,dualarım sizinle:)

Gülsücüm, sütüne dikkat et canım, bebeişine şu anda vermen gereken en önemli şey o.Çok üzüldüm, ama inşallah büyük sorunlar yaşamadan atlatırsınız.Geçmiş olsun canım.

Canım bozma moralini bir sene demiş kendi kendine kaynama durumu çok yüksek canı yerinde olsun yeter sonuçta tedavisi var geçmiş olsun ALLAH şifa versin..

kizlar bi yanlis anlasilma olmus doktor esime kemikleri degilde göbegin üstünde olan kaslari gelismemis demis ne yaalan söylim icim birazda olsa ferahladi cünki kemik diyince insan daha bikorkuyor.simdilik sakinlestim tabi yinede sikintim var ama olsun napim dediginiz gibi ALLAH sifasiz dert vermesin dimi.morel olarak daha iyiyim esim yarin baska doktor aricak yinede bi doktorla kalmicam deiginiz gibi.neyse kizlar izlere bu konuda hep haber vercêm simdilik durum bu.tesekkürlerrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

göbegin üstünde hafif bi sislik var canim.bugün ebe geldi dedii beki göegi düsünce gecer dediiii.gecemezsede kücük bi operasyon olur dedi kizlarrrrr birazda olsa rahatladimmmmmmm

gülsücüm konunu yeni gördüm çok üzüldüm canım ya
üzme kendini tatlım sen bi kaç dr'a daha götür tek dr'la yetinme eğer hepsi aynı teşhisi koyarsa da üzülme bitanem şükret haline bak ameliyatla düzelecek bişeymiş ya tedavisi olmayan bişey olsaydı sende görüyosun etrafımızda ne dertler var üzülüp yıpratma kendini canım benim Rabbim inşallah ameliyata gerak kalmadan şifasını verecek oğluşunun dualarım seninle canımsın öpüyorum senide meleğinide kıyamam ben ona Rabbim merhamet etsin yavruna

Çok geçmiş olsu canım oh çok şükür demek yalnş anlamaymış.Valla benim bu drların hiçbirine güvenim kalmadı birinin dediği diğrini tutmuyor.Bundan sonra asla bir tek dr un lafına inanıp da hareket etmicem.Sen yine de için iyicerahatlasın istersen bir başka dr a daha göster belki kaslarında bile rahatsızlık yoktur.

Sen üzülmeki bebeğine faydan olsun tıp nekadar ilerledi geçecek diyorlarsa geçer annesi onun sana ihtiyacı var

hayatim walla iyi haberini aldim rahatladim
gecmis olsun cnnm ins. bu sorunuda hemencicik atlatir minik melegin :)
dualarimiz sizinle cnm
kendine iyi bak sütüne bisey olmasin annesi
simdi bebisinin en cok sana ve sütüne ihtiyaci var :))

slm kizlar hepinize tek tek tesekkür ederim arkadaslar bugün yeni bi doktora gittik ve doktor korkmamaiz gerektigini ciddi bisey olmadigini ^zamanla gecebilcegini söyledi yani amelayat son careymis.cok sevindim tabi diger doktora acayip sinirliyim ona göre hic bisekilde gecmicegini sadece amelayatla iyilesegini söylemisti bu ne bicim seyya 3gün boyunca neler yasadik su laf yüzünden ay kizlar kesinlikle tek doktorla sinirli kalmayin diyorum hepinizi cok seviyorum arakadaslarrrrrrrrrr öptük oglumlaaaaaaaa

geçmiş olsun canım benim bebeğiminde sağ kolunun köprücük kemiğini kırılmış doğumda doğumum çok zor oldu meğer çatım çok darmış benimde kesinlikle sezeryan olmam lazımmış.ama işte burda can çok ucuz. doğumdan sonra hemen kaynar dedi dr geçen götürdük iki aylık olduğu halde hala kaynamamış ve son zamanlarda çok dikkatimi çekiyor bebeğim sadece sol tarafa çeviriyor başını ne yaparım bilemiyorum o kadar çok şey yaşadımki bende yoruldum artık yani rabbim yardımcımız olsun başka bişey diyemiyorum

oh beee çok şükür birinci sayfadan itibaren okudum okudum en sonunda rahatladım çok şükür rabbime

gülsü hanım çok geçmiş olsun rabbim bebeğine ve sizlere sağlıklı mutlu günler nasip etsin inşallah.

oğluşunu benim ve benim oğluşum için öp kocaman olsun. selam ve sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…