Çocuk Hastalıkları arkadaslar size ihtiyacim var

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

BenGulsu

Kiymetlim,Devrimim ve Rüzgarim
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2008
3.187
81
123
40
mrb annisler yada heycanla hala bebisini bekleyen arkadaslarrr,kizlar bugün oglusumu doktora götürdük oglusum daha 1haftalik hastenden ayrilirken doktorllarin herseyi saglam demesine ragmen bugün doktor hamilelikte d vitaminin eksik dedi ve kötü haber oglumun kanrindaki kemikler yani kaburgalar birlesmemis tam olarak.bir damla verdi 1yasina kadar kullancak d vitemini saglicakmis ama kesinlikle 1yasinda ameliyat olmaliymis.senağlamasenağlamaay cok morelim bozuk kizlar yavrum gözümün icine bakip gülüyor nasi böyle oldu anlamiyorum. bu arada ben normql dogum yapmistim bebgimi vakkumla cekmislerdi doktorun dedigine göre ben sezeryanla dogum yapmaliymisim ya cildircam benim aptal doktorum hamileyken hersey normal dedicok üzgünümya esim bisey olmaz ameleyetla gecicek demesine ragmen olmuyor icim yaniyoryaaaaa siz bi akil verin kizlaryaaaaaaasenağlamasenağlama

Cok uzuldum. Allah sifa versin. Insallah 1 sene sonra ameliyata gerek kalmaz. Uzulme diyecegim ama mumkun degil tabi. Ama sutunun gitmemesi icin soguk kanli olman lazim. Allah yardimcin olsun.:Saruboceq:

cnaim benim cok üzüldüm ins. hersey yoluna giricek bebisin sagligina kavusucak
dualarim sizinle
doktoruna suc duyurusunda bulunamazmisin cnm ? nasil olurda bunu görmezler yaaa
sen dikkat et cnm kendine sütüne bisey olmasin

gülsücüm üzülme canım Allah çaresiz dert vermesin.çok geçmişolsun inşallah düzelicek Annesi yavrun sen üzme kendini.sütün kaçmasın

geçmiş olsun çok üzüldüm mesajınızı okuyunca kıyamam allah yardımcınız oldun.

öncelikle çok geçmiş olsun..
d vitamini bütün bebeklere 2. haftadan sonra verilir.. o konuda tedirgin olmanıza gerek yok..
bence bebeğinizi bi doktora daha gösterin...inşallah gerek kalmaz..
ayrıca şunuda söylemeliyimkii bebeklerimiz bizden çok daha dirençli..ve problemleri daha rahat atlatıyolar..
bence doktorunuz öngörüde bulunmak için acele etmiş..
gönlünüzü ferah tutun duayla halledilmiyecek şey yok..
sakın canınızı sıkmayın sütünüzde problem olmasın..
ayrıca bebeğiniz üzntünüzü direkt alır..
tekrar çok geçmiş olsun...

canım çok geçmiş olsun işallah ameliyata falan gerek kalmadan düzelir sen moralini düzgün tut iyi düşünelişmki iyi şeyler olsdun dimi bebeğini bol bol emzir canım Rabbim işallah yardımcınız olacaktır.

cnm ya geçmiş olsun inşallah düzelir kendiliğinden

cok sagolun arekadaslar üzülmemeye calisiyorum aklimdan atiyorum diyom ama elim de deigl iste cok sagolun kizlar

canım çok geçmiş olsun ,insanın elınde deıl üzülmemek ama önemlı olan çaresının olması buda senın için en büyük teselli bence,d vitamını arkadaşın dedıği gibi hepimiz kullanıoruz,bence sen başka bır dr a daha göster,olan biten için nie neden die sorarak sütünü kesme,bebeğin için iyi olmalısınkı faydan olsun,tek ihtıyacı sensın çünkü,

gülsü yasadıgın zor bir sürec ama allah dermanı olan hastalık versin dualarım seninle...

cok sagolun kizlar daha iyiim simdi oglumu baska doktorada götürcem belki yanilmistir o doktor cünki,hasteneden cikarken 2 uzamn doktor ayri ayri bakti ve saglam cok iyi dediler.yani anlamdim belki bi yanilma olabilir.allah evlatlarimizi korusun kizlarrrrrrr .sizleri tesekkürler ediyorumm

canım öncalikle geçmiş olsun allah bebişine acil şifa versin
bence de başka doktorlara göster.biz de benzer bişey yaşadık.kalça ulturasonunda eklem yerleri görünmüyo tam oluşmamış dedi doktor bizi çok korkuttu.
başka bir yere fakülteye götürdük.daha çok küçük olduğunu bu aylarda genelde kemiklerin görünmeyeceğini,endişelenecek bişey olmadığını ,biraz daha büyüyünce bakacaklarını söylediler.bir ay sonra tekrar götürdük ve herşey yolundaydı.bebişin daha çok küçük sen de endişelenme sütün falan kesilir canım.

çok geçmiş olsun canım inş ameliyata gerek kalmadan düzelir bebeğin.

cnm çok geçmş olsun gönlünü ferah tut bebişin ii olur merak etme...herşeyde vardır en azından çaresiz değilsin ameliyat olunca düzelecek inş böle teselli et kendini

gülsüm cnm diger doktordan haber aldiginda bize haber ver cnm
dualarim seninle ins. diger doktor yanilmistir

kizlar tabiki yazarim sizlere esim randevu alsin söylerim size cok sagolun kizlaryaaaaaa

gülsü cüm..Allah ım çaresiz dert vermesin hayatım..Bak bizim de tsh ımız falan yüksek çıkıyor,sonra bi arkadaşım1 ay önce doğum yaptı oğluna karaciğer nakli yapılması gerekiyor..Hani herkes bişilerle boğuşuyor..Önemli olan dertlerimizin çaresi olsun,hayat böyle..Ama inşallah bir yanlışlık vardır,seni çok iyi anlıyorum.Öyle b ir yoğunluk yaşıyosunki O na gelecek her zararın kendine gelmesini istiyorsun..Allah
herkese şifa versin

canim cok gecmis olsun üzme bu kadar kendini umutsuz bi durum deil olaya bide bu yönden bak allah beterinden korusun hayirlisi neyse onu nasip etsin ...oglum dogdugunda ilk kontrolunde kalcalar tam oturusmadigini ve bir veya bir bucuk yasinda ameliyat olmasi gereke bilecegini söylemisti doktor takviye vitaminler kullandik bizde cok üzüldüm cok kafama taktim ve oglumu sadece iki ay emzirmek nasip oldu sütüm kesildi üzüntüden su anda 12 yasinda sapasaglam allaha sükür gelisimini güzel tamamladigi icin ameliyatada gerek kalmadi yarin neler olacagini hic kimse bilemez o yüzden bu günü doyasiya yasa üzülüp kendini kahretme canm....hepimiz duaciniziz

kizlar sizde olmasaniz gercekten cökerdim bu yazdiklariniz karrsinda daha bi üzüntümü attim teekürler arkadaslarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…