- 15 Aralık 2023
- 103
- 26
- 26
Arkadaslar nisanlim bana cok bagli biridir surekli ilgilenir halende oyle 1 yildir nisanliyiz benden baska kiz ekledigini gormedim 1 hafta once bir kiz eklemisti tabi sorun cikardim niye ekledin dedim yemin ediyorum farkinda bile degilim dedi yanlislikla bastigini soyledi yine ekledigini gordum yine baya bi sorun cikardim bak olumu gor tum sevdiklerim olsun heralde yanlislikla bastim diyor surekli bide hemen cikartiyor ne yapsam bilemedim yalan mi soyluyor yani cok buyuk yemin ediyor bilemedim evliligimize 3 ay daha var yani uzuluyorum napsam bir sans daha mi versem cunku telefonunu asla saklamaz kac defa elime alip bakmisligim var bir sey yakalamadim simdiye kadar acaba gercekten yanlislikla basmis olabilir mi getit Kurana el basarim diyor
Kizlar dun ben buna bi konusma yaptim yuzugumu cikardim guvensiz olmaz yurumez dedim sinir krizleri gecirdi yemin ediyorum bilerek ekleemedim diye agladi durmadan seni kaybedemem dedi bende kaybetmek istemiyorsan hareketlerine dikkat et dedim instagrami kapaticam dedi gerek yok icinde varsa her turlu yaparsin dedim inanmayi tercih ettim kizlar takipte olucam bakalim hayirlisi.Surekli cok ilgilenen bir insandi bugun daha da cok ilgilenmeye basladi aramalar fazlalasti felan
Kizlar dun ben buna bi konusma yaptim yuzugumu cikardim guvensiz olmaz yurumez dedim sinir krizleri gecirdi yemin ediyorum bilerek ekleemedim diye agladi durmadan seni kaybedemem dedi bende kaybetmek istemiyorsan hareketlerine dikkat et dedim instagrami kapaticam dedi gerek yok icinde varsa her turlu yaparsin dedim inanmayi tercih ettim kizlar takipte olucam bakalim hayirlisi.Surekli cok ilgilenen bir insandi bugun daha da cok ilgilenmeye basladi aramalar fazlalasti felan
Son düzenleme: