• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar sizce kim haklı ne yapmalıyım?

Ben o gücü bulurum da ailem ısrar edecek sen yurtta kalmazsın elalem ne der biz varken dicek.Onlarin yanına gitsem bir ton laf yicem değerim bitecek hiç + özelliğim olmayacak
Kendinizi toplayana kadar ailenizi idare edebilirsiniz. Farklı bir şehirde yaşayan ablam eşiyle boşandı ailesi çocuğu alıp bu şehre bizim yanımıza geleceksin dedi. Resti çekti ailesine herkese karşı durdu şimdi mis gibi kendi ayakları üzerinde durarak çocuğu ile yaşıyor. Hayatımızdaki bazı kararlara ailemizi de katmamamız gerekiyor.

Ben onu bile kaldiramam hem çocuğumu ona verirlerse ne olacak? Onu da geçtim değerim düşecek zaten dul kalmışım ikinciye evlenemem zaten istemiyorum da evlendirirlerse de yaşlı iki çocuklu kaynanamı birine verirler bekar biri beni almaz çünkü ailesi beni istemez
Hayatımda o kadar çok örnek varki çocuklu olup hiç evlenmemiş ya da çocuksuz biri ile evlenen. Sizin düşünce yapınız biraz eski usul gibi.

Ben onu bile kaldiramam hem çocuğumu ona verirlerse ne olacak? Onu da geçtim değerim düşecek zaten dul kalmışım ikinciye evlenemem zaten istemiyorum da evlendirirlerse de yaşlı iki çocuklu kaynanamı birine verirler bekar biri beni almaz çünkü ailesi beni istemez
Ahahha değere bak seni insan yerine koymayan bi adamla evlisin diye değerli olduğunu mu sanıyorsun? Nerede yaşıyorsunuz anlamıyorum ki üniversite okuyan biri nasıl böyle kara cahil olur. Dizinizi kırın değerli değerli oturun kocişkonuzla o zaman.

Konu bence fake.
Aman sakın ayrılma bütün damgaları yersin.
Bak boşanmış kadınlar sıraya girmiş öldürüyor kendini, hepsi eve erkek alıyor damga yiyorlar.

Günaydın arkadaşlar ben eşimle 4 yıllık evliyim universitede okumaya devam ediyorum eşim sınırlı harçlık veriyor.okul bitince de beni çalıştırmayacağını ve hiç para vermeyeceğini soyledi ben ise çok horslandim YouTube kanalı açtım ondan gizledim.Ailem öğrenince bir şey demedi bayilmislar eşim kapat kanalı diye tutturdu.Ben de sileceğim ama tek sorun bu da degil.Kaynanam ayrı laf sokar arkadaşıma dertleşmek için söylerim o da AYAKLİ GAZETE anneme yumurtlar.Annemde bütün olanları ogrenimce kızım eşine ders verelim.sen çocuğu al bana gel ailesi gelsin bütün meseleleri konuşuruz hallederiz diyor.Ya bosarsa diye hatta kızım için sabrediyorum.Ama bunun sonu ya boşanmak ya da ölüm.Ne yapmalıyım?
kızın için sabretmen bir kere en büyük hata.esas kızın için boşanman lazım.özellikle kız çocukları nasıl görürlerse o karakterde yetişiyorlar.kızın da ileride kocasının sahipli eşyası gibi görülmeyi, bu baskıyı, bu muameleyi normal sanacak.okul okuyormuşsun ne güzel..boşan şu adamdan (lafın gelişi adam yazdım) , al kızını git.ona izin vermezmiş buna izin vermezmiş yok ya.ben kedime böyle davranmıyorum siz kendinize bu muameleye neden izin veriyorsunuz ya?

hanımefendi siz iyi misiniz? konunuza yorum yazdım ama geri alıyorum siz ruh eşinizi bulmuşsunuz bence ayrılmayın.cümlelere bak şaka gibi.üzerinde ahlak suçu yoksa hangi mahkeme çocuğu babaya veriyor?dul kalmışım değerim düştü cümlesinde zaten tansiyonum oynadı.evlenmek zorunda mısın kardeşim evlenme aa.sen eşya mısın insan mısın ne demek verirler?kendine kıymet vermezsen kendine saygı duymazsan kimseden sana saygı duymasını bekleme.insanlar boşanabilir ve yeniden evlenebilir bunun bir farkına varın önce.insanın da değeri böyle şeylerle ölçülmez. yazık çocuğunuzun yetiştiği ortama çok üzüldüm ne kirli düşünceler ekilecek kafasına büyürken.

Ben bir ara sinir krizi geçirmiştim kendi saçımı yolmustum onun videosunu çekmiş beni tehdit ediyor kanalını kapatmazsam yayınlarım bu videoyu.Ben den boşanirsam yayınlarım çocuğu hakim bana verir dedi.Ben de mecbur susuyorum ama dayanamıyorum bosansam da ailem bana hırslı sürekli laf yiyecem bir daha evlenemeyecem dul siye pardon orp.... Diye damgalanacam akrabalarım tarafından çocuğumu da goremeyecem yalnız olecem.İntihar bana en iyi yol gibi gorunuyor
Ne kadar iğrenç bir adamla evlisin. Gerçekten senin adına üzüldüm. Koca denen yaratığa gelince sen okuyorsun kanal falan açmışsın. Meslek sahibi olunca yahut para kazanmaya başlayınca özgüveninin artacağını ve ona muhtaç olmayacağını seni istediği gibi güdemeyeceğini fark etmiş. Nu nedenle seni sindirmeye çalışıyor. Okulun bitene kadar sabret. Kanalını da bir süre dondur vs ama kapatma. Kocanı kudurttuğuna göre iş yapacak bit şey. Okul bitip iş bulunca bas tekmeyi pisliğe

Back