- 29 Mayıs 2018
- 194
- -53
- 88
- 26
- Konu Sahibi Busra54Nur
-
Ayrılmak istiyorum ama anne evine de dönmek istemiyorum kızımla kendi başıma yaşamak istiyorum bunu yapsam bana eve adam alıyor çiçekler.O..... muamelesi gorecemEvlilik çocuk oyuncağı değil.Bir gideyim de aklı başına gelsin diye adım atarsanız , olan yine size olur.
Eşinizin yaptığı resmen ‘şiddet’ sizi çalıştırmıyor üstüne bir se para ile ay pardon parasızlık ile terbiye edeceğini mi zannediyor ?
Siz kanal filan boşverin , ciddi ciddi bu adamla ne yapacağınıza yoğunlaşın .
Kendiniz çıkamıyorsanız , gidin annenizin yanında oturun . Annenizin evi bu sorunlunun yanından daha mı kötü ?Ayrılmak istiyorum ama anne evine de dönmek istemiyorum kızımla kendi başıma yaşamak istiyorum bunu yapsam bana eve adam alıyor çiçekler.Orospu muamelesi gorecem
Çocuğu neden göremeyesiniz ki? Bir videoyla çocuğunuzu sizden alamazlar merak etmeyin.Ben bir ara sinir krizi geçirmiştim kendi saçımı yolmustum onun videosunu çekmiş beni tehdit ediyor kanalını kapatmazsam yayınlarım bu videoyu.Ben den boşanirsam yayınlarım çocuğu hakim bana verir dedi.Ben de mecbur susuyorum ama dayanamıyorum bosansam da ailem bana hırslı sürekli laf yiyecem bir daha evlenemeyecem dul siye pardon orp.... Diye damgalanacam akrabalarım tarafından çocuğumu da goremeyecem yalnız olecem.İntihar bana en iyi yol gibi gorunuyor
Ben onu bile kaldiramam hem çocuğumu ona verirlerse ne olacak? Onu da geçtim değerim düşecek zaten dul kalmışım ikinciye evlenemem zaten istemiyorum da evlendirirlerse de yaşlı iki çocuklu kaynanamı birine verirler bekar biri beni almaz çünkü ailesi beni istemezÇocuğu neden göremeyesiniz ki? Bir videoyla çocuğunuzu sizden alamazlar merak etmeyin.
Ayrıca koca ve kayinvalide derdi çekeceğime anne babamin bir iki sözünü sineye çekmeyi yeğlerim.
Ben o gücü bulurum da ailem ısrar edecek sen yurtta kalmazsın elalem ne der biz varken dicek.Onlarin yanına gitsem bir ton laf yicem değerim bitecek hiç + özelliğim olmayacakdul olan kadınlara sizin orada orospu damgası mı vuruyorlar ? Boşandınız diye neden orospu olasınız ? Siz kendinizde aileniz olmadan da yaşayacak gücü bulmalısınız. Ben erkeklere bu denli boyun eğmeyi anlayamıyorum malesef. Yazdıklarınızı anlayamıyorum sanıyorum. Yalnız yaşadığınızda kim neden eve erkek alıyor diyecek ?
Ay ne saçmalıyorsunuz boşanmaların değeri mi düşüyor?Daha boşanmadan bunları mı düşünüyorsunuz?Bekar biri sizi alır mı almaz mı?Tek sorun bu mu?Ben onu bile kaldiramam hem çocuğumu ona verirlerse ne olacak? Onu da geçtim değerim düşecek zaten dul kalmışım ikinciye evlenemem zaten istemiyorum da evlendirirlerse de yaşlı iki çocuklu kaynanamı birine verirler bekar biri beni almaz çünkü ailesi beni istemez
Üniversite okuyorsunuz, değerim düşecek ne demek Allah aşkına?Ben onu bile kaldiramam hem çocuğumu ona verirlerse ne olacak? Onu da geçtim değerim düşecek zaten dul kalmışım ikinciye evlenemem zaten istemiyorum da evlendirirlerse de yaşlı iki çocuklu kaynanamı birine verirler bekar biri beni almaz çünkü ailesi beni istemez
Tek sorun bu değil işte tamamen buhrana girerim her şey daha da kotulesirAy ne saçmalıyorsunuz boşanmaların değeri mi düşüyor?Daha boşanmadan bunları mı düşünüyorsunuz?Bekar biri sizi alır mı almaz mı?Tek sorun bu mu?
Yaşamadan bilemezsiniz iyi mi olacak kötü mü olacak?Siz kafanızda bu şekilde değerim düşecek diye kurarsanız tabi ki kötü olur.Bir yıldır aynı tarz konular açmışsınız demek evliliğiniz düzelmemiş bence şu anda ki durumu düzeltmek yada kurtulmak için birşeyler yapın sadece sonrasını düşünmedenTek sorun bu değil işte tamamen buhrana girerim her şey daha da kotulesir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?