Arkadaşlar sizce hamilemiyim

Zeynepfz5

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2020
289
274
18
30
Hamilelik Belirtileri vardı dün test yaptım hayalet çizgi çıktı bu sabah gene yaptım ilk bişi yoktu bi iki saat sonra hayalet çizgi çıktı sizce hamile olabilirmi yim

Eklentiler

• IMG_20200305_133222.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 83
Hamilelik Belirtileri vardı dün test yaptım hayalet çizgi çıktı bu sabah gene yaptım ilk bişi yoktu bi iki saat sonra hayalet çizgi çıktı sizce hamile olabilirmi yim
Üzgünüm ama kuruma çizgisi gibi duruyor

Bence henüz yeni gebeliğiniz var gibi

Umarım öyledir yumurtlamadan 9 gün geçti bencede henüz çok yeni hastaneye gidip kan vermek istemiyorum şuan çift çizgiyi görüp içim azda olsa rahat gitmek istiyorum çünkü her gidişimde eve gelip regl oldum maalesef

Benimde ilk test üstteki. Fotoğrafta çok belli olmuyor ama pembe bi çizgi var orda. İkinciyi akşam yaptım onda daha çıkmadı. Adetime 5 gün var sizce gebelik var mı

Eklentiler

• B820FB5E-F97E-4227-A038-98085BD2C06F.jpeg
    76,5 KB · Görüntüleme: 52
Benimde ilk test üstteki. Fotoğrafta çok belli olmuyor ama pembe bi çizgi var orda. İkinciyi akşam yaptım onda daha çıkmadı. Adetime 5 gün var sizce gebelik var mı

İnşallah berat kandili hürmetine elindeki test geçerlidir ve hamilesindir ben adet oldum çok üzüldüm umarım senin bebişin sana tutunmuştur. Bu arada ne kadar oldu çocuk isteyeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…