Hamilelik Belirtileri vardı dün test yaptım hayalet çizgi çıktı bu sabah gene yaptım ilk bişi yoktu bi iki saat sonra hayalet çizgi çıktı sizce hamile olabilirmi yim
Hamilelik Belirtileri vardı dün test yaptım hayalet çizgi çıktı bu sabah gene yaptım ilk bişi yoktu bi iki saat sonra hayalet çizgi çıktı sizce hamile olabilirmi yim
Ya aslında beni şüphelendiren daha önce çok test yaptım hiç 2. Çizgiyi görmedim ilk defa görüyorum o yüzden acaba mı diye düşünmeye başladım
[/QUOTE
Testin markasından markasına göre değişiyor bu şeyler. Bazı markalarda sonradan bu şekil benim de olmustu ve hamile değildim. Umarım sen hamilesindir,. Yarın tekrarla testini istersen
Umarım öyledir yumurtlamadan 9 gün geçti bencede henüz çok yeni hastaneye gidip kan vermek istemiyorum şuan çift çizgiyi görüp içim azda olsa rahat gitmek istiyorum çünkü her gidişimde eve gelip regl oldum maalesef
Benimde ilk test üstteki. Fotoğrafta çok belli olmuyor ama pembe bi çizgi var orda. İkinciyi akşam yaptım onda daha çıkmadı. Adetime 5 gün var sizce gebelik var mı
Benimde ilk test üstteki. Fotoğrafta çok belli olmuyor ama pembe bi çizgi var orda. İkinciyi akşam yaptım onda daha çıkmadı. Adetime 5 gün var sizce gebelik var mı
İnşallah berat kandili hürmetine elindeki test geçerlidir ve hamilesindir ben adet oldum çok üzüldüm umarım senin bebişin sana tutunmuştur. Bu arada ne kadar oldu çocuk isteyeli