- 10 Eylül 2021
- 48
- 19
- 8
- 27
- Konu Sahibi Rapunzelinizzz4334
-
Ben de test yapmak için bekliyorum. Normalde bugün regl günüm bakalım eğer çarşambaya kadar olmazsam yapıcam inşAllah o iki çizgiyi görmek bana da nasip olurBenim şimdi ne yapmam gerekiyor kan mi vermeliyim
113.5 çıktı yarın sabah tekrar bakılıcak yükseliyor mu diyeKan sonucun kaç çıktı canım
Aminnn İnşallah rabbim görmeyi nasip etsin bı an önceBen de test yapmak için bekliyorum. Normalde bugün regl günüm bakalım eğer çarşambaya kadar olmazsam yapıcam inşAllah o iki çizgiyi görmek bana da nasip olur
Gözün aydın canım inşallah sağlıklı bir gebeliktir hayırla ilerler113.5 çıktı yarın sabah tekrar bakılıcak yükseliyor mu diye
İnşallah abla dua et banaGözün aydın canım inşallah sağlıklı bir gebeliktir hayırla ilerler
Canım ben iki kez tüp bebekle hamile kaldım o yüzden tam tutunduğu günü falan bilerek baktırıp normal olup olmadığını biliyorduk ama senin doğal yolla olunca bilemiyorumİnşallah abla dua et banapeki beta normal mi
Tamam ablacım çok teşekkür ederim bilgin için ben dün sabah altı da vermiştim yarın altı da tekrar veririm artık inşallah sorun yokturCanım ben iki kez tüp bebekle hamile kaldım o yüzden tam tutunduğu günü falan bilerek baktırıp normal olup olmadığını biliyorduk ama senin doğal yolla olunca bilemiyorumtek bildiğim hamileliğini öğrendiğinde betanın kaç olduğunun önemli değil iki güne bir iki katı artması önemli gerektiğinin olduğu o yüzden aynı hastanede aynı saatte kan ver inşallah yükselirse sıkıntı yoktur
Ayy Allah razı olsun hamilelerin duası kabul olurmuş amiinAminnn İnşallah rabbim görmeyi nasip etsin bı an öncedualarım sizinle
AminnnAyy Allah razı olsun hamilelerin duası kabul olurmuş amiin
İnşallah canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinTamam ablacım çok teşekkür ederim bilgin için ben dün sabah altı da vermiştim yarın altı da tekrar veririm artık inşallah sorun yoktur
Aminn İnşallah ablam sagolasinİnşallah canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Test yaptım negatifAminnninşallah kabul eder rabbim
Kendini sakın üzme emin ol hiç beklemedigin bir anda sana supriz yapicakTest yaptım negatif
Test yaptım negatif
İnşAllah❤Kendini sakın üzme emin ol hiç beklemedigin bir anda sana supriz yapicak
İnşallahİnşAllah❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?