- 18 Mayıs 2021
- 21
- 4
- 1
- 33
- Konu Sahibi adanali00111
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay valla mi ama sancimvar reglmide bi gun kaldi heyecandan olecem yeminleBence var canım çok erken olduğu için silik çıkmış kan tahlili ver kesin sonuç alırsın hatta koşş ben duramazdım şuan![]()
Burda çoğu kişi regl olacak gibi ağrım oldu ama hamileymişim yazıyor canım inşallah vardır 3 tane test yapmışın bide bir gün varsa regle istersen bekle yarın ver bebiş varsa değerin daha da yükselirAy valla mi ama sancimvar reglmide bi gun kaldi heyecandan olecem yeminle
Valla az once kayit oldum yazdim hemen kim nasil oluyor bilmiyorum ki suan bile uzaniyorum sol kasik agrim var ama 3ude boyle olunca umutlandim kan verdim bi saate cikacak simdiBurda çoğu kişi regl olacak gibi ağrım oldu ama hamileymişim yazıyor canım inşallah vardır 3 tane test yapmışın bide bir gün varsa regle istersen bekle yarın ver bebiş varsa değerin daha da yükselir
Hayırlısı canım o zaman sonucun çıkınca yaz ama bence hamilesinValla az once kayit oldum yazdim hemen kim nasil oluyor bilmiyorum ki suan bile uzaniyorum sol kasik agrim var ama 3ude boyle olunca umutlandim kan verdim bi saate cikacak simdi
Hayırlısı canım o zaman sonucun çıkınca yaz ama bence hamilesin
Agrim arttikca umudum azaliyor valla yalan yok sancim cogaliyor niye bilemiyorumHayırlısı canım o zaman sonucun çıkınca yaz ama bence hamilesin![]()
Sonucuniz nedir acaba??Valla az once kayit oldum yazdim hemen kim nasil oluyor bilmiyorum ki suan bile uzaniyorum sol kasik agrim var ama 3ude boyle olunca umutlandim kan verdim bi saate cikacak simdi
Valla az once kayit oldum yazdim hemen kim nasil oluyor bilmiyorum ki suan bile uzaniyorum sol kasik agrim var ama 3ude boyle olunca umutlandim kan verdim bi saate cikacak sim
Cok sukur hamileyim . Fakat kasiklarimda cok agrilar gerilmeler var bi haftadir boyle doktor keseyi görmedi. 10 gun sonra gel bakalim dedi . Düşük tehlikemde var istirahat verdi . Simdilik yatıyorum. Kanamam yok cok sukur ama bu ağrılardan dış gebelik olabilir dedi vallahi benbisey anlamadımSonucuniz nedir acaba??
Canım kesin var benimde böyle cıktı ve kasık ağrılarımmhep var sanki regl olcam gibi belimde ağrıyo doktora gittim 4 haftalık hamileymişimAy valla mi ama sancimvar reglmide bi gun kaldi heyecandan olecem yeminle
Benimde kasıklarım çok ağrıyo doktor cok normal regl göremediğin için olur demisti düsük tehlikwsini nerden anladı ki doktor?Cok sukur hamileyim . Fakat kasiklarimda cok agrilar gerilmeler var bi haftadir boyle doktor keseyi görmedi. 10 gun sonra gel bakalim dedi . Düşük tehlikemde var istirahat verdi . Simdilik yatıyorum. Kanamam yok cok sukur ama bu ağrılardan dış gebelik olabilir dedi vallahi benbisey anlamadım
Vallahi diyorum ya ben anlamadım. Kanama yok sadece kasik agrisi oda hani can yakmayan gerilmeler oluyorBenimde kasıklarım çok ağrıyo doktor cok normal regl göremediğin için olur demisti düsük tehlikwsini nerden anladı ki doktor?
Valla anlamadım ama benimde siddetli olmayan sanki adet olcakmısım gibi karnım ağrıyo mesela ama alttan baktı doktor hic bisi demedi sorun yok dedi neyse sen dikkat et olabildigimce tabiVallahi diyorum ya ben anlamadım. Kanama yok sadece kasik agrisi oda hani can yakmayan gerilmeler oluyor
Yani ara sıra giren bir ağrı mı yoksa her dakika mı oluyorCok sukur hamileyim . Fakat kasiklarimda cok agrilar gerilmeler var bi haftadir boyle doktor keseyi görmedi. 10 gun sonra gel bakalim dedi . Düşük tehlikemde var istirahat verdi . Simdilik yatıyorum. Kanamam yok cok sukur ama bu ağrılardan dış gebelik olabilir dedi vallahi benbisey anlamadım
Yok valla ara sira degil surekli var kendimi kandıramam yani daima kasilma var gerilme varYani ara sıra giren bir ağrı mı yoksa her dakika mı oluyor
Ara sıra olursa hani normal diyorlar da sürekli olan bir ağrıya birşey diyemicem. Eğer yanınızda size bakacak birileri varsa bence Birkac gün kendinize dikkat edin derim çünkü bu ne yorgunluğa ne de strese geliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahYok valla ara sira degil surekli var kendimi kandıramam yani daima kasilma var gerilme var