Bebek Beslenmesi arkadaşlar siz olsanız ne yapardınız? anne sütü hakkında...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Daha ne olsun 41,5 kere maşallah.

merhabalar
kızım tam bu zamanlarda emmek istemedi beni.işe 6.ayımızda başladım. biberona alıştığı için gittiğimde emziriyordum kızımı. daha sonra emmek istemedi.sürekli geri çevirdi kafasını.
tabi çalışınca ne kadarda sağsam sütümün azaldığını düşünüyorum. bence bu kadar kendisinizi yıpratmayın. sütünüzü sağarak vermeye çalışın. eğer istemiyorsada üzmeyin kendinizi. çünkü ilk 6 ay
anne sütü almaları önemli. bu zamanı çoktan geçmişsiniz.

merhba canm anne sütünü sakın kesme.benm oğlum9 aylık.6 aylıkken devam sütüne geçmemeiz gerekti.biberon almak istemedi oğlum zro alıştı.sennki alışırmı bilmiyorum ama anladığıma göre bir bardak çıkıyor sütün.sen bunu çay bardağı ile vermeyi denesen.bebekler çay bardağına ilgili ouyorlar.ben su işte ıhlamur falan içiriyorum bardakla az az bunu bi dene bnce.ayrıca 500 -600 ml süt sadece yeterli olmayabilir.kilosu nasıl bilemiyorum ama sebze meyve vermen lazım.soruna gelince 8 aylık bi bebek en az 150 180 cc içebilir.benm oğlum o kadar devam sütü içiyordu o dönemde.hem benm sütüm artık damla damla geliyor ve 2-3 dk emiyor süt bitene kaDAR emiyor.sütün bitmesiyle alakalı değil bence diş falan çıkarıyorsa o yüzdende almayabilir göğsünü.benm oğlum ağrısı olduğunda ne biberon alıyor ne göğsümü.jel sürüyorum anca öyle alıyor.umarım kısa zamanda düzelirde devam edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…