öncelikle merhaba. forumu uzun zamandır takip ediyordum zaten , dışarıdan da olsa sizinle beraber burada okuduklarımdan bende sivilce izleriyle mücadele ediyorum :) evet nerede kalmıştık, ama diyordum, sivilcem yok denecek kadar az ama maalesef kırmızı kırmızı izler var. bu da canımı çok sıkıyor açıkcası
arkadaşlar bildiğiniz gibi değil ya ben şuan üniversite 1. sınıftayım geçen sene sınava hazırlanırken yanağımda çıkan sivilcenin yara gibi izi duruyor hala. üzerinden 8 ay geçecek neredeyse ama hala ilk oluşmuş gibi taze. şuan yüzümde sadece bir tane sivilce var kabarık o da anlımda inanın başka sivilcem yok. ( sanırım sivilce çıkarma dönemini atlattım zira doktor da böyle söylemişti ) tek derdim izlerden kurtulmak.
ben burada bepanteni okumuştum biraz kullandım (1.5 hafta kadar ) yanağımdaki kırmızılıklar açıldı gibi sanki ama bilmiyorum ama psikolojik de olabilir.yani işe yarıyor gibi . aynaya iyice yaklaşıp baktığımda beyaz uçlu ufak ufak şeyler görüyorum. sivilce desem değil çünkü çok küçük ama beyaz uçlu. bazı bölgelerde 5-6 tane ama rahatsız edici değil şimdilik. (umarım öyle kalır ) bunu bepanten mi yapıyor acaba ? şimdiden teşekkürler
bir de sizce sivilce izleri için acele mi ediyorum ? henüz 19 yaşındayım ve çevremdeki büyük insanlarında geneline baktığmda böyle bir sorunları olduğunu söyleyemem. sizce beklesem zamanla geçer mi bu izler? açıkcası 8 ay önce çıkanın izinin hala durması tedirgin ediyor beni