arkadaşlar sınav nasıl geçti

benim maliyet muhasebesi berbattı ya çok zor geldi. diğerleri iyiydi ama..

hepsi berbattı çevremde açık öğretim bitirenler korkma murat yayınlarındakine benzer sor çeşitleri dedi ama hiçte benzer değildi farklı soru tipleri vardı bakalım yarın nolcak:çok üzgünüm:

kızlar ya bende açıköğretimdeyim geçen sene kayıt olmuştum ama geçen sene sınavların hiçbirine girmedim bu senede hiç sınav kağıdı gelmedi hiç haberim yok ama devamlı para yatırıyoruz ve faize giriyo normalmi acaba

Benim iktisat dışı iyi geçti sayılır iktisatta zorlandım murat yayıncılığın testini bende çözdüm ama çok faydasını gördüm açıkçası birebir aynı sorular bile çıktı.
Kızlar bu arada ne zaman açıklanıcak sonuçlar bilen varmı??

kızlar ya bende açıköğretimdeyim geçen sene kayıt olmuştum ama geçen sene sınavların hiçbirine girmedim bu senede hiç sınav kağıdı gelmedi hiç haberim yok ama devamlı para yatırıyoruz ve faize giriyo normalmi acaba

Büroya gidip sınavlarının nerde olduğunu öğrenebilirdin ama geçti.Bir dahaki sınav zamanı gidip sor bence.Yazık okadar paraya emeğe...
benim 4 dersim var bugün 2 tanesi süper geçti.Yanlız TEKNOLOJİ bilgileri çok kolay bir dersmiş çok hoşuma gitti.Yarında İşletme ve İngilizce var.Bakalım inş.iyi geçer.:Saruboceq:

bu gün sınavlar çok kötü değildi yarın iktisat var çok korkuyorum bakalım neler olacak

geçen sene çok güzel geçti ama kaldım kafamçokkarıştı

bu sene hiç çalışmadım attım tuttum bakıcaz sonuçlara artık kaydirigubbakcemile

arkadaşlar ben 2000 yılından buyana çıokmış sorulara çalışmıştım inanın hep aynıları çıktı 10 da sınavım bitti

arkadaşlar ben 2000 yılından buyana çıokmış sorulara çalışmıştım inanın hep aynıları çıktı 10 da sınavım bitti

İnternetten mi çalıştın? ben işletmeyi çalışmamıştım sınavdan sonra eve gelip yardımcı kitaba bakınca ordaki soruların bile aynıları varmış.Yani sadece soru cevaplara bile baksam geçecekmişim.kaydirigubbakcemile5

sınava giren herkese geçmiş olsun inşallah sonuçlar hepinizin istediği gibi olur.............

ıktisattan zorlanacağımı hatta çok düşük bir not alacağımı düşünüyordumki en iyisi o geçti soruları ve cevapları görsek daha iyi olacak.

1.sınıfım iktisat ve muhasabede kitap yüzü açmadığım için normal olarak salladım...

ötekilerde fena değildi ama son bir hafta çalıştım yani buna rağmen ii denilebilir...

final için şimdiden başlamak lazım bence...

sonra anlıycam ve aklımda tutucam diye canı çıkıyor insanın...

bence sınıfta bırakmak için ,ellerinden geleni yapıyorlar,nede olsa onlara ek bir maliyeti yok,artı getirisi var.
geçen yıl not ortalamam 70 üzeriydi,dünki sorual bulmaza gibi geldi,bugünkiler daha zordu.
birde bende yardımcı kaynak,test filan hiçbir şey yok,sadece kitap.ama şimdi sırada dgs var,mutlaka iyi kaynaklardan yararlanmam lazım,tavsiyesi olan varsa alabilirim.

X