Merhaba kafam çok karışık ve görüşlerinize ihtiyacım var lütfen yardım edin ben şubat ayında bir düşük yaşadım bu ay eeglime daha beş gün varken hem mide bulantımdan hemde hissi olarak şüphelenerek test yaptım 5 gün kala 3 test yaptım üçündede silik çizgi görgüm diğer gün tekrar 4 test yaptım onlardada silik çizgi çıktı dün ve bügünde ilk idrarla birer test yaptım onlarda da diğerlerine göre birazdaha belirgin çıktı sizce gebelik varmıdır ama olmsasa hepsinde böyle çizgi çıkarmıydı kafam çok karışık lütfen yardım edin bir konu daha açmıştım iki gün önce ama çok görülmediği için tekrar açtım ben çok istiyorum olmasını ve gitmesinden çok korkuyorum eğer varsa sizlerde böyle bir şey yaşayıp sonra hamile olduğunu öğrenen ve sağlıklı bir hamilelik geçiren varmı bu arada yumurtlama tarihimden bu yana gözğüslerim şişmişti baya ağrıyodu ama iki gündür hafifledi eskisi gibi şiş değil bu etkilermi olup olmamasını şuan çok mide yanmam var sürekli bir de arada bulantı fotoğrafları ekliyorum lütfen yardım edin
1. Fotoğraf regle 5 gün kala 2.fotoğraf 4 gün kala 3.fotoğraf üsteki düne alttaki bügüne ait
Güncelleme: butün tesleri koyduğum resimde bugune kadar yaptığım testler ve son 3 testte direk pozitif görüyorum ama hala çok korkuyorum ya giderse diye
1. Fotoğraf regle 5 gün kala 2.fotoğraf 4 gün kala 3.fotoğraf üsteki düne alttaki bügüne ait
Güncelleme: butün tesleri koyduğum resimde bugune kadar yaptığım testler ve son 3 testte direk pozitif görüyorum ama hala çok korkuyorum ya giderse diye
Eklentiler
Son düzenleme: