Ya o da mühendis aslında okulunu okudu.Makine mühendisi.Ama ilk seneler çalışmış sonra hukuk vs o tarz şeyler istemiş.Farklı dallara yönelmiş.Ama şuan normal bir yerde çalışıyor.Tabiki annemde demiyor değil meslek okumuş etmiş ama neden kendi mesleğini yapıp daha iyi yerlere gelmek varken başka işde çalışıyor diyor bana.Haklıda kendinde pişman şuan çok daha farklı yerlerde olabilirdi mühendislik yapsaydı.Ama ben ona rağmen gidipde demiyorum şöylesin böylesin bilmem ne.Ya hani sevdiğim aldıgı maaş da çok süper olmasada güzel yani.İki maaşla rahat geçiniriz.Bide ev almak istiyoruz.Şimdi gene kavga etti benle onların apartmanı var ama ben yeni evli olcam istiyorum ki ya yeni kirada oturalım yada direk ev kredisine girelim.Ama madem acele ettiriyorsun güveniyosun demekki kendine dedim.Yani ailesinin yakınında oturalım bir müddet diyor.Ya konustuk hallet dedim bak ister istemez sıkıntı cıkar.Diyorki fatura ödemeyiz bilmem ne babam bize destek olur.İyide biz babana güvenerek evlenmiyoruz ki beni acele ettiriyor sonra gelmiş bana orda otururuz eger ev alamazsak diye ısrar ediyor.Kafayı yedirtti bana geçen gene.Bide diyorki sen değiştin yahu ben aynıyım.Ya ciddi yollara giriyoruz diyorumki sakin ol bide aile tanıssın zaten onlarda konusulur.Yok önceden konusalım kavga ediyor benle ya.Ben okudum ettim benim ailem beni çok zorlukla okuttu ben mühendis olucam dedim ve çok çalışıp oldum.Neden ben hakedemiyorum bazı şeyleri bana kendi isteklerini kabul ettirmeye çalışması beni delirtiyor.Ben dedim evliyken maddi durumumuz bozuldu ben her zaman destekçinim.Ama anneme babama demişim ev alcaz şimdi gelmiş bana eger ev alamazsak orda oturalım bir müddet diyor.Ya kendi kuzeni evlendi kiraya cıktılar ama sıfır eve cıktılar bide.Ben neden hakedemiyorum bunları dedim.Bide annesi babası beni acaip seviyor.Annesi diyor kızımla gezcem neler alcam tabi sonradan değişirmi bilemem..Yani ben saygıda asla kusur etmedm annesine ona.Ya ben iyi niyetliyim işte.Annemde diyorki bak bize karşıda aşırı iyi niyetlisin tamam biz aileniz ama onlara da ol elbet iyi niyetli ama ezerler vs diyor ondan korkuyrum diyor.Çünkü bana baskı yapmaya çalışıyor sevgilim.Bende diretiyorum ya kabul etmicem diyorum.Ben ezdirmem kendimi ama gidipde terbiyesizlik yapmam ailesine.Ama düşünmeli ya kız tarafı bu kızın hayalleri olur vs ne istiyorsa bir şekilde yaparız ki benim gözüm yükseklerde değil yemin ederim.Ya ben neden çekiyorumlaflarını ki sırf sevdiğim emek verdiğim için.Yoksa isteyen de var beni standartları çok iyi yurt dısında evi var vs .Ama ben bunları değil onun yanındayım.Ben paraya değer vermem çünkü Kendide biliyor.Demesi lazımki bu kız bana emek verdi her şeyimi çekti ne istiyorsa elimden geldiği kadar yapmaya çalışayım.Ki zaten ben onu zora sokmam.Yeri geldi olmadı yeri geldi çoklukda da yaşadık ailemle.Bunların bilincindeyim gayet.Bide diyor ben emin olmadan ailenle tanısmıcam.Ya sen kimsin ne demek bu dedim.Sen eger böyle dersen ailemede saygısızlık yaparsın ilerde dedim.Kendini topluyorsan topla toplamıyorsan sen bilirsin dedim.Yok ben düşüncem vs konuscaz net diyor bana.Ya dur önce söz nişan olsun annem ikna oldu tanıstırcam onları da.Ama annem hasta hiç düşünüp kızın üstüne gitmiyim demiyor.Ama gecen görüştük bırakıp cektim gidiyordum bitti dedim.Hemen yumuşadı.Gidersem biliyorum çok pişman olacak.Çok laf dicek gelmek için.Ama bendede bir huy var çok sabırlıyım aşırı, ama bir noktada kopunca bir daha asla gelmem.İsterse kapımda yatsın asla dönmem.O da bunu gayet iyi biliyor.Cidden benim yaptıgımı ona başka bir kız yapmaz çekmezde bunları.Napcam bilmiyorum artık ya..