• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Arkadaşlar sarı istiyorum lütfen yardımm

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benım alısverıs yaptıqım bı kozmetıkcı var daha oncekı yıllarda kuaformus sımdı kuaforlere falanda malzeme satıyo benım saclarım sımsıyah dedıkı bana bu renkten donmek ıstemıyo musun ınsanı sert qosterebılıyo daha yumusak tonlar kullansan daha ıyı olur tarzı konustu bende yıpranır ya dedım uqrasamam falan dedım dedıkı yıpranmaz dedı nasıl dedım sacımın bı tutamından 3 c kdr ınce bısey kestı o dedıqı sıvıdan doktu hemen sac lacıvert kusmaya basladı onu 10 dk arayla ovaladı ovaladı 45 dk sonra sac ana renqıme dondu ve yıpranmada olmadı qordun mu dedı sok oldum eqer cevrenızde yapabılcek kuafor varsa ona yaptırın derım . . bu adam kendı formul uretıyo herseye deqişik bişey =)

Kızlar selam bu yaz başı saçıma röfle yaptırdım.İlk başa güzel de oldu ama dip boya yaptıkça hoşuma gitmemeye başladı. En son dip boyamı da koyu kahve yaptılar saçın bütün havası söndü. Tenim beyaz gözlerim de ela tamamen sarı olsa yakışır gibi geliyor. Sizce röfleden tamamen sarıya dönebilir miyim? Çok mu yıpranır saç -tatlicadiarzu-

cilde deqen boyaları cıkaran bıseymıs acıcı falan deqıl adamın bulusları falan var boyle onu saca da denemıs daha once sonuc alınca ıste paylasıyo herkesle o maddenın sısesıde 3 ytl yanı dusunun saca surup sactan kusturuyosunuz o kadar ama markasını hatırlamıyorum cilde deqen boyayı cıkarmak ıcın falan desenız verırler herhalde

koyu rengi kuaförler kusturabiliyor ama kendin böyle bir şeye kalkışma ve iyi bir kuaföre git..
karamel üzerine röfle atarak sanırım bu rengi tutturabilir..

Evet evde olmuyor. En azından kuaförde birşeyler yapıolar.

cnm evde sakın yapma.dün röfle yaptırdım bir senedir mavi siyah kullanıyordum 2 ay önce açtırdım sonra bi kızıl sonra tekrar açma. şimdide röfle.işi bilen bir kuaför olmalı.düşük volümle girdim dedi saça yavaş yavaş yükseltti saç yanmadı böylece.siyahı ben açmıştım evde ala bula olmuştu zaten ondan kızıla boyamıştım.dediğim gibi iyi bir kuaför bul.sen yapma.

Back