• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Arkadaşlar sarı istiyorum lütfen yardımm

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eva.eva bende bu renk istemiştim ama bu boya ben röfleyle elde etmeye çalıştım kuaföre beyaz - sarı değilde sarı - sarı olmsını istedim tabi ki böyle olmadı..
eger sende boyayla bu renk düşünüyorsan bence çok yıpranmaz hele ki siyah değilse..ama röfleyle düşünüyorsan bişey diyemem.çünkü röfle boyadan çok yıpratıyor saçı en azından benim öyle oluyor;)

eva.eva bende bu renk istemiştim ama bu boya ben röfleyle elde etmeye çalıştım kuaföre beyaz - sarı değilde sarı - sarı olmsını istedim tabi ki böyle olmadı..
eger sende boyayla bu renk düşünüyorsan bence çok yıpranmaz hele ki siyah değilse..ama röfleyle düşünüyorsan bişey diyemem.çünkü röfle boyadan çok yıpratıyor saçı en azından benim öyle oluyor;)

Canm ben röfle istemiyorum röfle çok kötü duruyor bu tonlarda özellikle zaten bu resimdeki de röfle değil. Üstelik dediğin gibi daha çok yıpratıyor. Şu an saçlarım orta kumral.Senin saçın ne renkti?

kozmetikçilerde hazır röfle set boyalar var onlardan tavsiye ederim ben geçen ay denedim aynı sizin gönderdiğiniz resimdeki saç tonunu tutturdum beyaz tenlide olduğum için yakıştı.

Normalde bende kendim boyuyorum saçlarımı ama biraz uçları yıprandı ve bu rengin bir iki koyu tonu kızıl gibi oluyo onu ayarlayamamaktan korkuyorum.

Canm ben röfle istemiyorum röfle çok kötü duruyor bu tonlarda özellikle zaten bu resimdeki de röfle değil. Üstelik dediğin gibi daha çok yıpratıyor. Şu an saçlarım orta kumral.Senin saçın ne renkti?

benim saçımda boya vardı hafif sarı-kızıldı güneşe çıkınca baya belli oluyordu.o boyalı kısımları yine fena olmadı buna biraz benziyor ama üst kısımları kendi saç rengim kumral olduğu için olmadı yani normal röfle oldu en çokta onlar belli oluyor üstte olduğu için ama bende zeminini sarı-kızıla boyatıp üstüne röfle attırmayı düşünüyorum o zaman bu renkten çok daha güzel olur.
yıpranmamasını istiyorsanda kendin doğal boyalardan al istersen adını şimdi unuttum.ben kuaförümle konuşup kendim alıcam çünkü boyamı bi dahakine tam kalite olsun yanmasın diye...

evet olabilir. Açma işlemi yapılcaksa muhakkak yıprancak zaten ondan şüphem yokta bu renk olcak mı diye endişem var zaten. Bazı kuaförler yaparız diyor bazılarıda olmaz diyor. Karar vermek çok zor.

bnm saçlarım sıyahtı bır kerede saçlarımı sarı yaptı az yprandı bence evde yaptırma evde kesın sonuç yanıo . ve hıc sarı yapaamıosun ben gecen sene denedım olmadı olmuo kesınlıkle olmuo unutma ne yaparsan yap olmuo sonuç yanıo kesınlıkle dınle ve evde sarı yapmayı deneme.cok uzuluorum yapmayın kızlar walla ıcım gdıo yapıosunuz benım saclarım belımdeydı gecen sene yaptım dıe evde kısacık kestırdım yandı cunku .ve kesınlıkle sarı olmuo

bnm saçlarım sıyahtı bır kerede saçlarımı sarı yaptı az yprandı bence evde yaptırma evde kesın sonuç yanıo . ve hıc sarı yapaamıosun ben gecen sene denedım olmadı olmuo kesınlıkle olmuo unutma ne yaparsan yap olmuo sonuç yanıo kesınlıkle dınle ve evde sarı yapmayı deneme.cok uzuluorum yapmayın kızlar walla ıcım gdıo yapıosunuz benım saclarım belımdeydı gecen sene yaptım dıe evde kısacık kestırdım yandı cunku .ve kesınlıkle sarı olmuo

Evet evde olmuyor. En azından kuaförde birşeyler yapıolar.

yerinde olsam yaptırmazdım saçın bu renk tutmaz bence

Evet, kuaförde, orealle yapsın, ama çok yıpratıyor, boyayla bir açık ton, bir açık ton derken açsın (çok acil değilse).

umudunzu kırmak istemem ama bu rengi tutturmak çok zor hele siyahtan açtıysanız hiç olmaz bile diyebilirim vede saçınız çok yıpranırr

canım resimdeki renk ewde tutmaz üstelık o saçta bikaç işlem war we röfle üzerine sanki açık küllü sarı atılmış gibi

ben acık kumral düşünüyorum..evde sac rengini kendin acınca bir yıpranma oldumu?renk sarıyamı kahveye yakın bi renkmi oldu? :)

Canım kararını vermişsin ama sonradan pişman olabilirsin etkilemekte istemiyorum... sarı boya normalden daha yıpratıyo saçı eski halini çok ararsın... ama kendin bilirsin...

bu renk tam sarı değil. kızıl sarı........................

amanınn benim saçım yanlışlıkla bu renk olmuştu yüzüme hiç yakışmamıştı. annem kadıköy iskelesindeki çingeneler gibi olmuşsun demişti kaydirigubbakcemile3 bence siyahtan anca röfleyle bu renge dönebilirsin.

renk bence cok kötü bi renk,sarı olmaya çalışılmış ta olamamış gibi :S
ayrıca boya da değil yoğun röfle..

Back