Aşılama arkadaşlar samsunda aşılama yaptıran varmı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

teacher-20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2008
7
2
Merhaba arkadaşlar ben samsunda yaşıyorum burada bildiğiniz iyi bir doktor varmı yada samsunda aşılama yaptırdınız mı lütfen cevap verinnnnn.

cnm ben samsundayım ama daha yenı evlenıcem bu konu hakkında bı bilgim yok ama bi araştirim olurmu tanıdıklara sorarrım cnm

hayatım snde yenısın heralde arkadaş lısteme eklıcektım bıdaha konuşmak için sana davetıye gonderdım bak emı görüşmek üzre

merhaba hemşerim bende samsunluyum fakat eşimin tayini nedeniyle ankarada yaşıyorum...samsunun bafra ilçesinde sefa yüksel diye harika bir doktor var tavsiye ederim...eşim izne ayrılınca bende memlekete gelip ona görüncem...herşey gönlünce olsun....

Merhaba Arkadaşim Ben Samsunda Aşilama Yaptirdim Benim Doktorum çok Ilgileniyor Tavsiye Ederim Oraya Gidebilirsin Eminim Memnun Kalacaksin Doktorun Adi Ercan Demir Ykm Nin Karşisinda Yeri Var Ayni Zamanda Sigorta Hastanesinde Doktor Oldugu Için Tahlil Konu Rahat Olursun Inşallah Bir An önce Bebegine Kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…