• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Arkadaşlar saçlarım yandı orielden nasıl düzeltebilirim?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

meryemirem

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
3
0
16
İstanbul
arkadaşlar saçlarım boyadan ve orielden dolayı yandı kestiriyorum ara ara ama çokta kısalsın istemiyorum bu konuda fikirlerinizi bekliyorum...

bitkisel yağlarla desteklemeni öneririm

badem yağı besler
ısırgan yağı uzamasına yardımcı olur
ceviz yağı parlamasını sağlar
benim favorilerim bunlar =)

benim de öyle fena şekilde yanmıştı.bakım yağı serum hepsini denedim ama nafile.1 yıl boyunca kısa kestire kestire daha yeni kendine geldi saçlarım.bana göre kestirmekten başka care yok gibi gözüküo.tabi ne kadar yandı seninki bilemiyorum.benim ki resmen mısır püskülü gibi olmuştu da :))

canım ben başka bi arkadaşa da yazmıştım aynısını kopyalıyorum sana da :) selective keratinli maske var onu öneririrm , dax supergro var ben onun içine menekşe , badem , ısırgan tohumu kouyuorum benmari usulü eritip saçlarımın diplerine gelmiycek şekilde sürüyorum diplerine desürebilirsin benim saçlarımın dibine sürünce seboreik dermatit oluyorum. ayrıca sülfatsız parabensiz tuzsuz şampuan kullanmanı önerrim birde duştan çıkmadan önce yarımdan biraz fazla çay bardağna 1maşrafa mı maşrapa mı ne var ya o kadar suyla karıştırıp saçına döküceksin durulamıycaksın ki lastik gibi uzamasın saçların :))

Konunuz, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

Son düzenleme:
herkese teşekkür bide önerdiğiiniz yöntemleri denicem mısır püskülü konusuna gelince benimde ilk öyleydi ama bayağı kestirdim ama uçları hala kötü tararken hala kırılıp dökülüyo

herkese teşekkür bide önerdiğiiniz yöntemleri denicem mısır püskülü konusuna gelince benimde ilk öyleydi ama bayağı kestirdim ama uçları hala kötü tararken hala kırılıp dökülüyo

saçların kuruysa kırılır badem yağı veya fındık yağı kullan bi süre çok faydası var saça hatta internette saç maskesi tarifleri var onları uygularsan saçların yumuşak ve parlak olur

çok fazla maskeyi birbirine karıstırmamalısın düzeltmek isterken daha kötü olmasın bir yönteme yönelmelisin bence umarım düzelir =) bol şans <3

saçlarımı dün akşam gidip kestirdim çünkü 3-4 aydır düzeltmek için uğraştım öyle gördükçe psikolojim bozuluyodu şimdi sağlıklı saçlarımın uzamasını beklicem artık yapacak bişey yok ......

aynı sorunu bende yaşadım halada yaşıyorum 2 sene oldu ama hala yanıklar var okadar urun kullandım bakım yagları maskeler sapsarı saclarımı koyu renge bıle boyadım :D ama değişen birsey olmuyo sanırım sadece sureklı kestırmek lazım ben kısacık kestırdımde noldu sankı en ufak fazla ısıda yada boyada gene sertlesıo :(

merhaba, benimde saçım gecen yaz yandı, nerdeyse 1 yıl oldu düzeltmek için yapmadığım kalmadı birde benim yandıktan sonra saçlarım çok dökülmeye başladı, senin dökülüyor mu bilmiyorum? Yapacağın bakımlarla belki saçlarının biraz daha güzel görünmesini sağlayabilirsin ama zaten belli bir zaman sonra yanık saçla uğraşmak o kadar zor gelicek ki kendiliğinden sen kestirmek isteyeceksin:43: Saçınla islakken oynama derim çok fazla kırılgan oluyor, birde uzun süre boya röfle vb kimyasalları kullanmamanda fayda var, ben dipleri çıkınca direk kendi saç rengime boyattım sürekli dip boya yaptırmak daha da saclarımı dökebilir yıpratıabilir diye. Umarım kısa zamanda düzelir saçların.

benimde saçlarım acıcılardan okadar yıprandı ki dogal haliyle bırakamıyorum bile her banyodan sonra düzleştirmek zorundayım cadı gibi oluyorum yoksa

sac yanıp yıprandıysa iki ayda bir az az kestırın KESİNLİKLE duzlestırmeyın kabarıyosa jole surun suyla sulandırıp ya da duzelene kadar topuzz yapın hem sıkı toplanan sac uzar baska da bişey yapmayın bakın nasıl duzelecek fazla seye gerek yok kuaforleri dınlemeyın sacınıza cok işlem yapmayınnnnn kendi rengini hiç sevmiyosanız tek bi renge boyayın devamlı kafi bence cunku sac cok onemiii

Back