Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamaarkadaşlar saç rengim konusunda yardım bekliyorum:(((
canım bu küllü açık kahve koyu bir renk gibi ya nevacolour un 7.1 küllü kumalına bakarmısın sence nasıl ,8.1 i de var açık küllü kumral ama çokmu açık bilemedim
canım bu küllü açık kahve koyu bir renk gibi ya nevacolour un 7.1 küllü kumalına bakarmısın sence nasıl ,8.1 i de var açık küllü kumral ama çokmu açık bilemedim
canım ben küllüden vazgeçmek üzereyim kafayı yiyeceğim saç rengi konusunda,ben aslında çikolata kahve istiyorum açıcıdan dolayı aralarda kızıllık kaldı diye küllü yapayım diyordum sonra çikolata kahveye boyarım diyordum ama direk boyasam olmazmı çikolata kahveye resim koycam o renklerde istiyorum çikolata kahvemi ne renk bilmiyorum ama :)))
bu boya eğer açıcılı bir boya ise yerinizde olsam başka marka bakardım,açmadan kahvelik katsa kızılları daha iyi kapatır diye düşünüyorum,gerçi açık kahve yapacaksınız , çabuk akabilir ama 2. boyamada akma süresi uzar veya tam oturur renk akmaz
canım ya az önce koyduğum resimlerede bakarmısın asıl istediğim renk onlar gibi birde şuda var ya ben bu rengi istiyorum nasıl yapcam ya ((( saç düşünmekten ders çalışamıyorum haftaya vizelerim başlayacak ben hiç çalışmadım daha ya((
bu boyada sanki bakırlıkta var bakır-kahve karışımı gibi duruyor ilk etapta [ eğer bu renk sizin kendi renginizden daha açık ise , evet açıcılı bir boya daha iyi olur ] recital preferance serisine bakmak lazım orada hatırlıyor gibiyim bu rengi , yok ise karışım ile elde edilebilir, ama dediğim gibi kendi renginiz bu renkten koyu ise hem açacak hem boyayacak bir marka olursa daha iyi olur
evet canım bu boya o renge yakın baya,kendim beceremem bu işi saçlarımı aylardır düzene sokamadım neredeyse bir yıldır uğraşıyorum bugün bir kuaförle görüştüm bir ay sonra falşan kuaförde boyatacağım kafamdaki iki üç renkten kurtulayım sonra kendim boyarım ama bir kere usta bir elden geçmesi gerekiyor saçlarımın finallerim bitince kuaförde boyatacağım biraz para bayılcam ama değer umarım
yok canım boyatmadım daha ayın 25 i gibi boyatcam sınavlarım var şimdi hala renk bakıyorum resmını koydugum renge boyatcam buyuk ıhtımalle boyattıgımda resım eklıcem
ben sacımı kuaforde boyattıgımda bu rengı bana soyler mı ben sonra nasıl boyayacagım aynı renge boylemezse,her seferınde kuafore gıdemem ogrencıyım sonucta kendım yapmam lazım kuaforden sonrakı boyamaları