• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama arkadaşlar saç rengim konusunda yardım bekliyorum:(((

aysecolluoglu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
1.094
15
158
arkadaşlar saç rengim hakkında yardım istiyorum.benim saçım çikilata kahve açık kahve karışımı ama koyu ,uçları daha koyu çünkü siyah boya vardı .diplerden 15cm kadar kendi saçım uzayınca siyah yerlere açıcı yaptım 6 ay önce,ama çok bekletmedim yıpranması diye o yüzden koyu kaldı.üstüne çikilata kahve boyadım iki kez,açıcıdan dolayı galiba biraz aralarda kızılımsı parlamalar var en son çikolata kahve ve açık kahveyi karıştırıp boyadım bir buçuk ay önce.benim istediğim renk,bu tür bir bir renk bunu nasıl elde ederim?

Eklentiler

• $kumral.jpg
    $kumral.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 69
saç rengini tekrardan açıcıyla açman lazım ama sen evde yapma bu işi kuaförde açsınlar bu resmi de yanında götür orda boyarlar saçını

ya evet hafıf kızılımsı gıbı ama kahvelık daha cok, benım sacımda acık kahve sadece uclar bıraz daha koyu bu resımden bıle acık dıyebılırım ekleyebılırsem sacınım resmını ekleyecegım o zaman daha anlasılır olur galıba

anladım sanırım saç renginizi .saçı tekrar açmaya gerek yok sanırım zaten aralarda kızıllıklar var istediğiniz boyadada var ,gerek yok yani açmaya , ama şunu düşünün yarın öbürgün renginizi değiştirmeye karar verirseniz yine zorlanırsınız şuanki gibi kızıllı bir boya olduğu için. yok sorun değil derseniz bu rengin nasıl elde edileceğini bulmak lazım , ben düşündüm düşüüüünndüm ama bulamadım, ya bu herşeye benziyor dur ben azcık daha düşüneyimkaydirigubbakcemile3 [ kumral yazıyor ama yok , bu tek başına kumral olamaz]

Son düzenleme:
bunları bir araştır istersen, ama ben kullanmadım bunları , sadece benzettim istediğin renge

Son düzenleme:
bugün kolestonun gizemli kahvesini bu renge çok benzettim..foto koycaktım ama hep eski boya kutusunun fotosu var nette..bi bak derim tatlım markette fln rastlarsankaydirigubbakcemile5 rengin kumral olmadığı da aşikar bu aradaa.s.

çok sağolun arkadaşlar ben küllü kahveye boyasam iyi olacak kızıllık turunculuk istemiyorum ama koyu renkte istemiyorum küllü açık kahve boyamayı düşündüm ne dersiniz?

ben süper bir renk derim , öyle bir renk varmı peki küllü açık kahve, varsa hangi markada var bende öğrenebilirmiyim ayşe ?

canım Loreal Recital Preference'ın ultra açıcılı küllü kahvesi var ama açık kahvesi yok ya donnamoda diye bir site var orada saç bakımı bölümünde neredeyse her marka boya var

şu anki saçımın resimlerini ekleyeceğim bakıp yardımcı olursanız sevinirim resimlerde uçlar çok koyu çıkmış ama o kadar koyu değil flash dan dolayı öyle çıkttı.normalde uçlar diğre yerlere göre biraz daha koyu ve kızıllık var ,ama resimlerdeki kadar koyu değil.ben bunun üstüne diğer yazılarda eklediğim küllü kahveyi boyamayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• $IMG_5573.jpg
    $IMG_5573.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 62
  • $IMG_5574.jpg
    $IMG_5574.jpg
    94,3 KB · Görüntüleme: 55
  • $IMG_5576.jpg
    $IMG_5576.jpg
    92,1 KB · Görüntüleme: 65
  • $IMG_5575.jpg
    $IMG_5575.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 60
canım ilk resim doğal saçınmıydı,nasıl sen menun kaldın mı loreal den? bende şu anki saç resimlerimi koydum baktınmı bende nasıl olur acaba ?çok soru sordum galiba:)

yok estağfurullah çok soru olması mühim değil de , öncelikle resimdekiler ben değilim , başka biryerden buldum, ama bana boyalı saç gibi geldi boyanan saç,eğer o koyuluktaki bir saç açılıp o rengi almışsa sizin ki hayli hayli olur lakin , ben bu fotoğrafları boyanın satıldığı bir siteden buldum inandırıcılığı konusunda ikilemde kaldım çünkü ilk fotoğrafta bayanın yüzü karalanmış ikincide açık,gerçekten aynı bayanmı iki resimdekide acaba ,ben karar veremedimCADIARZU

sizin saçınıza gelince kızıllıklar olduğunu görüyorum, boyanın üzerinde yazıyordur ne tip saçlara uygulanılacağına dair bu boyanın

bu boya eğer açıcılı bir boya ise yerinizde olsam başka marka bakardım,açmadan kahvelik katsa kızılları daha iyi kapatır diye düşünüyorum,gerçi açık kahve yapacaksınız , çabuk akabilir ama 2. boyamada akma süresi uzar veya tam oturur renk akmaz

Son düzenleme:
bu boya eğer açıcılı bir boya ise yerinizde olsam başka marka bakardım,açmadan kahvelik katsa kızılları daha iyi kapatır diye düşünüyorum,gerçi açık kahve yapacaksınız , çabuk akabilir ama 2. boyamada akma süresi uzar veya tam oturur renk akmaz
lorealinkinden başka küllü kahve bulamadım palettenin küllü kumarı var ama ben kahve istiyorum,banada o resimdeki kızlar pek aynı gibi gelmedi benim için açması sorun değil saçım çok koyu değil sadece uçlar biraz daha koyu siyah ve siyaha yakın kahve olmaması yeterli benim istediğim küllü kahve olması kızıllığı turunculuğu kapatması

amaç kızılları kapatıp kahve yapmak ise açmadan o rengi yapmalı, nevacolorda gördüm açık küllü kahve

canım ya araştırdığın için çok teşekkür ederim bunada bakacağım açıcılı boyalar boyalı saçta etkili olurmu ben boyamıştım bir kere ama çok etkili olmamıştı galiba

Back