Rüya Yorumları Arkadaşlar rüyamı yorumlamama yardım edin lütfen...

gelisimcii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
616
366
Meraba kızlar ilk olarak kısaca rüyadan neden etkilendiğimi söylemek istiyorum. Eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği var doktor tüp bebekten başka çare yok dedi bu ay eşim tekrar sperm testi verdi bende adet olunca kontrole gidicem bu ay yada en geç Haziran'da tüp bebek için tedaviye başlıycaz bi aksilik çıkmazsa. Gelelim rüyama kızlar. Rüyamda anannemin çok eski bi arkadasinın evine elimde parayla gidiyorum ve o evde bi kaç kadın sofra hazırlayıp yemek yiyorlar aralarından bitanesi yanıma geliyor ve bana sen hamilemisin diyor hayır diyorum defalarca soruyor sonra elini karnıma koyup dua okuyor ve sen hamilesin bekle öğreniceksin diyor bende evden çıkıp bisiklete binip gidiyorum.

Birine sadaka ver yada yemek yedir canim bir camide kermeste felann ? Belki anlaman gereken budur rüyandan.. simdi sonuc ne hamilemisin nasil suan durum?

Etkilenme rüyası görmüşsünüz sanırım,bende bu şekilde çok rüya görüyorum birgün kucağımda kızım bir gün oğlum vs.Gerçekte olmayınca rüyada çok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…