Arkadaşlar rica etsem falıma bakabilir misiniz?Çok merak ediyorum..

_AH_

AyŞe<3HaSaN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
785
40
Arkadaşlar rica etsem benim falımada bakabilir misiniz ilk defa baktırcam çok merak ediyorum bakacak olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler

+
+
+
+
+
+
+
+
+

Son düzenleme:
Arkadaşlar resimlerin boyutlarını küçülttüm şimdi biraz daha iyi gibi bakarsanız çok sevinirim

Kızlar yaa benim falıma bakacak olan yok mu

resimleri forumun kendi resim yükleme yerinden yüklersen daha iyi olur canım. bu şekilde büyütme imkanı olmuyor.

T harfli biri var bir tarafı çok ferahken diğer tarafı karamsarlığın ortasında kalmış. Hasta biri mi var etrafında? Başında birisi üzülüyor. Bir çift var bunlar da sıkıntıda. Bir bayan var bu çifte yardım edecek.
Genel olarak sıkıntılı çıkmış falın. Karamsar bir dönemden geçiyorsun. Bunca sıkıntının ortasında güzel bir haberin de var ama bu seni rahatlatmaya yetmiyor.

T harfli biri var bir tarafı çok ferahken diğer tarafı karamsarlığın ortasında kalmış. Hasta biri mi var etrafında? Başında birisi üzülüyor. Bir çift var bunlar da sıkıntıda. Bir bayan var bu çifte yardım edecek.
Genel olarak sıkıntılı çıkmış falın. Karamsar bir dönemden geçiyorsun. Bunca sıkıntının ortasında güzel bir haberin de var ama bu seni rahatlatmaya yetmiyor.

Canım t harfli dediğin biri kim oluyo sevgili manasındamı?Hasta biri ben mi oluyorum canım başkası mı hasta biride yok şuan ama.Ama dediğin gibi şu sıralar pek ii değilim bi sürü kötü şey yaşandı.Haberde neki acaba merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…